Spojleri za corrada... Jeftina varijanta :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • g60
    CBC Senator XXL
    • 20.10.2006
    • 1011
    • Vrachar je majka ;)

Ufff.. Prijatelju, namestili mi da sljakam i sad nemam vremena neshto... A i ona boja nije neshto tj sranje je... prednji branik mi se sitno sprchio... Bitje da mu ne gine jedno fino kompletno farbanje pa sam izgubio volju...
    Najverovatnije cu da ga poliram celog sada a zadnji branik kad budem imao vremena, bicete informisani sigurno

Pozz

Comment

• scarab26
      CBC Senator XXL
      • 27.09.2006
      • 353
      • bgd

ti si bre james dean ovog foruma, buntovnik bez razloga. banujete te ko gde stigne, a imas najjace projekte i skoro niko da te pohvali. imas bre oldtimera najstarijeg u ganz neue stanju, da je od nekog moderatora bilo bi 10 strana hvalospeva, ovako nista. i za corrada isto, samo zverko i jos po neko sa par reci.

iskreno, po meni si upropastio corrada, ali je ispalo estetski lepo, ali sto kaze dalmatinac corrado je lep sam po sebi. i za gas si bio u pravu kada si postavio pitanje koliko se majstori ugradjuju, i sto ne spuste marzu, cak se u jednom topicu spominje kao pala cena gasa, a jednog pre par meseci svi ispljuvali kad je to spomenuo. i na kraju samo nam reci sto su te poslednji put banovali?

Comment

• g60
        CBC Senator XXL
        • 20.10.2006
        • 1011
        • Vrachar je majka ;)

Neam pojma... Valjda zato shto iam nabudzenog corrada i uvek shetam dobre ribe Stvarno ne znam...
        Jbga, ljudi ne vole istinu i realnost pa podivljaju... Onog momenta kada sam provalio da treba da cutim, diplomirao sam na faxu

Ne moze jedan covek na zalost nishta da promeni

Odlucio sam corrada da napucam ovim spojlerima jer vozim isti auto vec ihaj godina i vrapci me poznaju pa sam... Jbga... Ima neku svoju prichu, recimo ne moze na tehnicki pregled u one seljacke servise, ne moze na dizalicu kod majstora... Ne moze da ga podigne obican pauk

Ihhh... Ma bitje svashta nesto, samo da nadjem vremena

Comment

• BOOST
          Founder - Admin od Začetka
          • 29.09.2004
          • 8726
          • Gislaved//Sweden
          • SAAB 9000 AERO R; SA

Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
          move your mind

Comment

• g60
            CBC Senator XXL
            • 20.10.2006
            • 1011
            • Vrachar je majka ;)

Comment

• BOOST
              Founder - Admin od Začetka
              • 29.09.2004
              • 8726
              • Gislaved//Sweden
              • SAAB 9000 AERO R; SA

aaa OK
              (-;
              Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
              move your mind

Comment

Working...
              X