Auto mi je uzasno izgreban... na nekolicini mesta je obijena farba (kamencici) i jednostavno vise ne mogu da ga gledam takvog. Sa druge strane... ukoliko uradim sredjivanje limarije... definitivno cu morati da trazim novi parking.. jer ispred zgrade svaki dan novu saru nadjem
Ostecenja su tipska:
Od kamencica:
Gepek:

Ispod brave:

Hauba:

Ogrebotina/ostecenje do metala - pocelo da rdja:
Spoj blatobran/hauba:

Ima slicno i na vratima gepeka... sa sve rdjom koja je pocela da "cveta"
Ogrebotine razno (parking majstori i sakati komsiluk koji od kola misli da je klupa/polica za odlaganje,njihovo privatno pomocno sredstvo sirokog namenskog spektra):
Blatobran:

Gepek:

Znaci u pitanju je goooomila sitnih ostecenja, po meni previse za limara, ali mozda i gresim.
Ukoliko ovo moze da se popravi u ulicnim uslovima, na parkingu, uradi sam metodama... molim za savete i pomoc.
Ukoliko je bitno, karoserija je pocinkana, ostecenja su sirokog spektra (kao sto se vidi), farba je metalik... ali kontam da je i to jasno iz slika.
Naravno na kraju ovog dela price (limarije) planiram jedno ljudsko poliranje i eventualno jedan sloj laka.... ali to ako bas budu kipele pare...

Ostecenja su tipska:
Od kamencica:
Gepek:

Ispod brave:

Hauba:

Ogrebotina/ostecenje do metala - pocelo da rdja:
Spoj blatobran/hauba:

Ima slicno i na vratima gepeka... sa sve rdjom koja je pocela da "cveta"
Ogrebotine razno (parking majstori i sakati komsiluk koji od kola misli da je klupa/polica za odlaganje,njihovo privatno pomocno sredstvo sirokog namenskog spektra):
Blatobran:

Gepek:

Znaci u pitanju je goooomila sitnih ostecenja, po meni previse za limara, ali mozda i gresim.
Ukoliko ovo moze da se popravi u ulicnim uslovima, na parkingu, uradi sam metodama... molim za savete i pomoc.
Ukoliko je bitno, karoserija je pocinkana, ostecenja su sirokog spektra (kao sto se vidi), farba je metalik... ali kontam da je i to jasno iz slika.
Naravno na kraju ovog dela price (limarije) planiram jedno ljudsko poliranje i eventualno jedan sloj laka.... ali to ako bas budu kipele pare...
Comment