Styling prednjeg branika!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zaki
    CBC Veteran
    • 01.09.2006
    • 199
    • Beograd
    • Fiat Stilo 1.9JTD

Styling prednjeg branika!!!

Posto sam poceo da sredjujem auto resih nesto i oko branika da cackam, auto je fiat tipo a branik je duboki sa maglenkama i hocu umesto plasticnih resetkica da stavim staklenu plocu ili neku imitaciju stakla, prvo sam hteo da stavim obicnu metalnu resetkicu ali ovo prvo mi se cini kao originalna ideja, pa me zanima vase misljenje a i neki savet kako to uraditi?
  • Cepa D
    CBC Senator
    • 28.09.2005
    • 242
    • Cerak

Hmm, staklenu plochu? Zashto zelish da vec ne-aerodinamichan auto napravish josh gorim? E sad, koliko tih otvora sa "reshetkicama" ti zelish da zatvorish staklom? A hladjenje motora? Top speed -10km/h instant, plus ako vec niko pre nije radio tako neshto mora da postoji valjan razlog. Dobro ja sad malo preterujem, mozda zato shto sam i sam radio previshe "originalnih" stvari na bivshim kolima i ,believe me, pokajao sam se.
    NOC, KOLA, MItsubishi

ashes to ashes, dust2

Comment

• little
      CBC Senator XXL
      • 04.10.2004
      • 912
      • BGD
      • Lancia Ypsilon 1.2 8V

nemoj staklo da koristis, osim sto puca, tesko je.
      Pleksiglas ili klirit mozes da ugradis jednostavno, samo zashrafis sa unutrasnje strane, samo Cepa je u pravu sta ces sa hladjenjem

Osim toga, ako zelish da se drzis bas te ideje, mozda mozes nesto zanimljivo da napravis sa graviranjem pleksiglasa i osvetljenjem..
      "zensko si brate"

Some people are wise and some.. Otherwise..

Comment

• zaki
        CBC Veteran
        • 01.09.2006
        • 199
        • Beograd
        • Fiat Stilo 1.9JTD

Videcu sta cu da radim, plan je nesto providno ili mrezica, a to za hladjenje nisam razmisljao.

Comment

• g60
          CBC Senator XXL
          • 20.10.2006
          • 1011
          • Vrachar je majka ;)

Car si svemira kad o hladjenju nisi ni razmisljao
          Otseci resetke i ubaci mrezicu... I na masku izmedju farova... E sad, ne rece ni dal je Tipo redizajn ili onaj stari... Masku izmedju farova mozes celu da izbacish i da pravilno savijanu mrezicu montirash na njeno mesto... To sam video na jednom corradu u blataji i veruj mi - zestoko izgleda
          Na automobilima sa 4/5 vrata morash da budesh doktor da ga ne unakazish.
          Bezi od stakla, kich je tezak

Comment

• Kanarinac
            CBC Senator XXL
            • 08.10.2004
            • 2870
            • BG,Weedikovac

Po meni neshto najgore je kad ljudi trpaju mrezhice gde stignu.Uosphte te mrezhice fuj!
            Nemoj izmedju farova mrezhicu po meni ni nashta ne lichi.I kakva ti je to ideja sa staklom???Pusti bre auto na miru pa nije ti on nishta kriv.Metni felne spusti malo i videcesh koja je promena!

I love my

Comment

• g60
              CBC Senator XXL
              • 20.10.2006
              • 1011
              • Vrachar je majka ;)

Ma zeza te kanarinac, samo ti seci resetke na braniku i turaj mrezu
              Cek samo da vidite sta cu da uradim sa caletovom ladom samarom uskoro
              Pravim ofroad sa 15" alpininim alufelnama, sa strane na bokove tapet drvo a napred rolbar
              Naravno, i maska ona glupava ce dobiti novi dizajn sve sa onim sr@njem oko farova... Na vrhu smrada

Comment

• zaki
                CBC Veteran
                • 01.09.2006
                • 199
                • Beograd
                • Fiat Stilo 1.9JTD

Prednji branik je abarth, tj. onaj sa tipa 2.0, ima dugacke pruge pri dnu.
                A tipa ja redizajniram, danas bi trebalo da se zavrsi gitanje, ako vas zanima kako je izgledao pre ovog farbanja pogledajte temu u automobili clanova "Moj ljubimac fiat tipo 1.4 ie"

Comment

• zverko
                  CBC Senator XXL
                  • 19.08.2005
                  • 7085
                  • BGD
                  • Audi A4

cuj staklo... ljudi, ne znam samo odakle vam te ideje ali stvarno...

@g60: kad vec meces cevcuge napred turi i neke rogove ga bude bas ono, offroad-country-safari..
                  deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• g60
                    CBC Senator XXL
                    • 20.10.2006
                    • 1011
                    • Vrachar je majka ;)

Originally posted by zverko
                    cuj staklo... ljudi, ne znam samo odakle vam te ideje ali stvarno...

@g60: kad vec meces cevcuge napred turi i neke rogove ga bude bas ono, offroad-country-safari..
                    Razmisljao sam i o toj soluciji... Drugar je imao ford caprija nekada sa kravljom glavom i rogovima i izgledalo je ludachki! Lada samara mi je nekako vise... Vuce ka Tuaregu

Comment

• Cepa D
                      CBC Senator
                      • 28.09.2005
                      • 242
                      • Cerak

Originally posted by zaki
                      Prednji branik je abarth, tj. onaj sa tipa 2.0, ima dugacke pruge pri dnu.
                      A tipa ja redizajniram, danas bi trebalo da se zavrsi gitanje, ako vas zanima kako je izgledao pre ovog farbanja pogledajte temu u automobili clanova "Moj ljubimac fiat tipo 1.4 ie"
                      Vishe me interesuje kako izgleda posle tog farbanja.
                      NOC, KOLA, MItsubishi

ashes to ashes, dust2

Comment

Working...
                      X