Posto sam poceo da sredjujem auto resih nesto i oko branika da cackam, auto je fiat tipo a branik je duboki sa maglenkama i hocu umesto plasticnih resetkica da stavim staklenu plocu ili neku imitaciju stakla, prvo sam hteo da stavim obicnu metalnu resetkicu ali ovo prvo mi se cini kao originalna ideja, pa me zanima vase misljenje a i neki savet kako to uraditi?
Styling prednjeg branika!!!
Collapse
X
-
Hmm, staklenu plochu? Zashto zelish da vec ne-aerodinamichan auto napravish josh gorim? E sad, koliko tih otvora sa "reshetkicama" ti zelish da zatvorish staklom? A hladjenje motora? Top speed -10km/h instant, plus ako vec niko pre nije radio tako neshto mora da postoji valjan razlog. Dobro ja sad malo preterujem, mozda zato shto sam i sam radio previshe "originalnih" stvari na bivshim kolima i ,believe me, pokajao sam se.
-
-
nemoj staklo da koristis, osim sto puca, tesko je.
Pleksiglas ili klirit mozes da ugradis jednostavno, samo zashrafis sa unutrasnje strane, samo Cepa je u pravu sta ces sa hladjenjem
Osim toga, ako zelish da se drzis bas te ideje, mozda mozes nesto zanimljivo da napravis sa graviranjem pleksiglasa i osvetljenjem.."zensko si brate"
Some people are wise and some.. Otherwise..
Comment
-
-
Car si svemira kad o hladjenju nisi ni razmisljao
Otseci resetke i ubaci mrezicu... I na masku izmedju farova... E sad, ne rece ni dal je Tipo redizajn ili onaj stari... Masku izmedju farova mozes celu da izbacish i da pravilno savijanu mrezicu montirash na njeno mesto... To sam video na jednom corradu u blataji i veruj mi - zestoko izgleda
Na automobilima sa 4/5 vrata morash da budesh doktor da ga ne unakazish.
Bezi od stakla, kich je tezak
Comment
-
-
Comment
-
-
Ma zeza te kanarinac, samo ti seci resetke na braniku i turaj mrezu
Cek samo da vidite sta cu da uradim sa caletovom ladom samarom uskoro
Pravim ofroad sa 15" alpininim alufelnama, sa strane na bokove tapet drvo a napred rolbar
Naravno, i maska ona glupava ce dobiti novi dizajn sve sa onim sr@njem oko farova... Na vrhu smrada
Comment
-
-
Prednji branik je abarth, tj. onaj sa tipa 2.0, ima dugacke pruge pri dnu.
A tipa ja redizajniram, danas bi trebalo da se zavrsi gitanje, ako vas zanima kako je izgledao pre ovog farbanja pogledajte temu u automobili clanova "Moj ljubimac fiat tipo 1.4 ie"
Comment
-
-
Originally posted by zverkocuj staklo... ljudi, ne znam samo odakle vam te ideje ali stvarno...
@g60: kad vec meces cevcuge napred turi i neke rogove ga bude bas ono, offroad-country-safari..
Comment
-
-
Originally posted by zakiPrednji branik je abarth, tj. onaj sa tipa 2.0, ima dugacke pruge pri dnu.
A tipa ja redizajniram, danas bi trebalo da se zavrsi gitanje, ako vas zanima kako je izgledao pre ovog farbanja pogledajte temu u automobili clanova "Moj ljubimac fiat tipo 1.4 ie"
Comment
-
Comment