Jednostavno ne radi ili duva veoma mlak vazduh.Kad upalim grejanje krene da duva jedva toplo i onda se posle 1 min ohladi. Ima vode u sistemu.Obe cevi za grejanje sto ulaze u kabinu auta su tople.e sad me interesuje da li neko zna kako je reseno grejanje na cliu II? konkretno me interesuje da li prekidac za regulaciju toplote ima mehanicku i/ili elektricnu komandu.Ja kontam da ima obe komande.Mehanicka otvara klapnu a elektricna ventil koji pusta toplu vodu u radijator.Meni je mozda taj ventil zaglavljen pa pusta veoma malo tople vode u radijator (to je ono malo toplog vazduha sto ubacuje) Ili je mozda nesto drugo u pitanju?
Primetio sam da mi se auto po ovim mrazevima slabo greje.Ne dostize radnu temperaturu.Isprobavao sam, tek kad ga vozim pod vecim gasom (ubacim ga u trecu i na 4000obrtaja)dize temperaturu na pola skale ali kad krenem normalno da vozim on se opet ohladi.Bez obzira na ovo, i letos po vrucinama kad mu je radana temp bila normalana nije radilo grejanje.Mozda mi ne radi termostat i voda je non stop u sistemu pa se teze greje ali bez obzira nece da ubacuje topli vazduh.Aj neka pomoc drugari...
Primetio sam da mi se auto po ovim mrazevima slabo greje.Ne dostize radnu temperaturu.Isprobavao sam, tek kad ga vozim pod vecim gasom (ubacim ga u trecu i na 4000obrtaja)dize temperaturu na pola skale ali kad krenem normalno da vozim on se opet ohladi.Bez obzira na ovo, i letos po vrucinama kad mu je radana temp bila normalana nije radilo grejanje.Mozda mi ne radi termostat i voda je non stop u sistemu pa se teze greje ali bez obzira nece da ubacuje topli vazduh.Aj neka pomoc drugari...
Comment