vetrobran i ogrebotine

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• zverko
    replied
    tu nema pomoci. meni se desilo pre neko jutro da ukljuci brisace i cijuuuuu linija tanka ko sestarom da je crtana. nisam mogo da verujem, izadjem, podignem brisac i provucem metlicu izmedju dva prsta, cisto, nema nista... metlice nove, presle 2000 km bosch. dakel, tu pomoci nema. dooljno da padne sitan kamencic tj zrno peska koje je ostro i ode soferka u pm.

Leave a comment:

• Bebac
    replied
    pitao juce ove moje iz chevroleta da li moze nesto da se uradi, a oni su bili u fazonu: obrati se glass service-u, a taman sam mislio da moze nesto da se sredi kod njih!

Leave a comment:

• Kanarinac
    replied
    Meni suvozachko od pajsera ili shrafcigera chime li su mi vec drkali po autu.S obzirom da je bochno suvozachko ja bi polirao al mislim da ne mozhe.Gde mozhe da se odradi?

Leave a comment:

• NemaN
    replied
    meni su npr suvozacko staklo problem izgrebano skroz od podizanja i spustanja

Leave a comment:

• TETAK
    replied
    Ja sam uglavnom koristio orginalne "Champion" brisače(prilično skupi) i nikad mi nisu ostavljali nikakve tragove na staklu!

Leave a comment:

• Bebac
    replied
    Originally posted by Eon
    I da si menjao brisace na vreme, isto bi se dogodilo...
    znam da to ume da se dogodi, tj. vec mi se dogodilo na starim kolima i nerviralo me je strasno tako da sam na novim kolima kad god vidim da ce brisaci trebati, brisao i staklo i metlice, ali eto ponovo se desilo ...... , a bas sam pazio

a, jel koristio neko onu hemiju koja sprecava da se voda zadrzava na vetrobranu?

Leave a comment:

• Uros Piperski
    replied
    Popravke, kvarovi, problemi (pomoc)
    Odnosi se na MOTOR tj. pogonski agregat

Obratite paznju gde postujete. Prebaceno u "Izgled, styling i enterijer"

Leave a comment:

• Eon
    replied
    I da si menjao brisace na vreme, isto bi se dogodilo...

Leave a comment:

• Bebac
    replied
    tako sam i mislio, znaci zajeb samo takav...........hvala sri, .................koliko sam se sad smorio.....brooka

Leave a comment:

• sri98
    replied
    Poliranje stakala je moguce ako su manje ogrebotine, ali rezultat je taj da staklo na poliranom mestu pravi dioptriju, pa se zbog toga ne preporucuje.

Leave a comment:

• Bebac
    started a topic vetrobran i ogrebotine

vetrobran i ogrebotine

Koliko god sa ja trudio da na novim kolima ne dozivim isti problem, istorija se ponovila i pojavile su se sitne ogrebotine od brisaca, e sad kako to obicno biva te ogrebotine se kasno primete, sad cu da kupim naravno nove metlice i da zamenim ali STA DA RADIM SA SITNIM OGREBOTINAMA, da li neko zna kako da otklonim/ispoliram, nisu duboke, nisu strasne ali nerviraju me za sve pare ... (izvinjavam se ako je tema ponovljena ali zaista nisam mogao da nadjem u search-u temu koja dotice bas vetrobranska stakla )
Working...
X