vetrobran i ogrebotine

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Damjann4
    replied
    Originally posted by sri98 View Post
    mozda jesam od koristi
    Hvala ti )

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

Leave a comment:

• sri98
    replied
    mozda jesam od koristi

Leave a comment:

• Damjann4
    replied
    Zahvali se administratorima/moderatorima koji mi odobravaju postove posle pola godine... Dok neko procita, verovatno sam zamenio auto fazon, a mozda i pokojni vec....
    A ni ti sa takvim postovima nisi od koristi
    Last edited by Damjann4; 16.10.2022, 21:54.

Leave a comment:

• sri98
    replied
    Neces brze dobiti odgovor ako pitas u vise tema

Leave a comment:

• Damjann4
    replied
    Danas premazao kornjacu i isprva mi se ucinilo da je sve ok a onda su brisaci krenuli da nenormalno preskacu i skripe... Ima li neko ideju sta da radim???

Leave a comment:

• Bebac
    replied
    www.turtlewaxuk.com/results.asp?txtrange=ClearVue to je ono sto sam ja nasao na buvljaku i radi prilicno dobro.....ja zadovoljan
    ,a da od ovih proizvoda to ti je rain repellent

Leave a comment:

• lakica
    replied
    hmm.. blago tebi, moju soferku sam ja licno urnisao.... tako sto sam drljao paklom cigareta pokusavajuci da obrisem stvrdnuta pticija g......

e sad.. verovatno je jedina pomoc glass servis... a sta ako ispoliraju celo staklo, a ne samo taj mali deo, jel se onda javlja dioptrija?

ako vas ne mrzi zanima me koja su to sredstva kojima brisaci gube funkciju... kornjaca i motip? moze i pp ako necete da ih reklamirate... i gde ih ima?

Leave a comment:

• little
    replied
    sledeći put probaj motipovu, pa ćes da vidiš šta je bruka..

btw. Da li si razmišljao o bošovim brisačima, onim mekanim?
    Nisu baš jeftini ali su neviđeno dobri...

e, da.. ako nisu prevelike ogrebotine, probaj sa sredstvom za poliranje ekrana. Iskreno nemam pojma kako će reagovati, ali možda možeš da probaš na nekom malom parčetu?

Leave a comment:

• Bebac
    replied
    kupio danas kornjacinu hemikaliju protiv zadrzavanja vode, mogu slobodno reci da je brooka, sad mogu i da skinem brisace vise mi ne trebaju

Leave a comment:

• Eon
    replied
    Pa i svilenom krpom da predjes milion puta po staklu, ostali bi neki tragovi!!!

Leave a comment:

• Rocky Balboa
    replied
    Pa cime vi brishete staklo, metalom hehehe

Salu na stranu, nekvalitetna metlica sigurno utice. Sto manje para vise ogrebotina. E jesam pametan, ne znam sta mi je danas.

Leave a comment:

• Eon
    replied
    nije u pitanju samo prljavstina, nego i nov brisac po malo grebe staklo...

Leave a comment:

• Rocky Balboa
    replied
    Naravno, povremeno ocistiti metlice nije na odmet ali opet to nece spreciti sitne ogrebotine. Samo treba vodi racuna da nema neki veci kamencic zaglavljen u metlici da ne ostavi straftu na staklu a za ostalo sta da se radi. Zivimo u prljavoj sredini.

Leave a comment:

• TETAK
    replied
    Nije nikakva manija da vozač povremeno predje jelenskom krpom preko brisača, pogotovo ako primeti da brisač na nekom mestu nejednako briše što je znak da tu ima nešto!

Leave a comment:

• Rocky Balboa
    replied
    Mislim da je suludo pokusavati da se tako nesto ne desi. To nije zbog losih brisaca niti zbog tvoje nepaznje, to je zbog prirodnih okolnosti u kojima se nalazi tvoj auto. To da se nebi desilo morao bi ocistiti staklo i metlicu pre svakog ukljucenja brisaca sto je idijotizam. Prasina i truncice rade svoj posao tj. sitno grebuckaju staklo. To je isto kao kad bi prao auto sa pokvasenom krpom a da ge ne ispuskiras pre toga.

Nemoj da se sekiras oko toga, nego nauci da zivis sa tim. verujem da si picajzla za kola ali nemoj da preraste u bolest.

Leave a comment:

Working...
X