Koliko god sa ja trudio da na novim kolima ne dozivim isti problem, istorija se ponovila i pojavile su se sitne ogrebotine od brisaca, e sad kako to obicno biva te ogrebotine se kasno primete, sad cu da kupim naravno nove metlice i da zamenim ali STA DA RADIM SA SITNIM OGREBOTINAMA, da li neko zna kako da otklonim/ispoliram, nisu duboke, nisu strasne ali nerviraju me za sve pare ... (izvinjavam se ako je tema ponovljena ali zaista nisam mogao da nadjem u search-u temu koja dotice bas vetrobranska stakla )
vetrobran i ogrebotine
Collapse
X
-
Poliranje stakala je moguce ako su manje ogrebotine, ali rezultat je taj da staklo na poliranom mestu pravi dioptriju, pa se zbog toga ne preporucuje.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
-
-
znam da to ume da se dogodi, tj. vec mi se dogodilo na starim kolima i nerviralo me je strasno tako da sam na novim kolima kad god vidim da ce brisaci trebati, brisao i staklo i metlice, ali eto ponovo se desilo ......Originally posted by EonI da si menjao brisace na vreme, isto bi se dogodilo...
, a bas sam pazio
a, jel koristio neko onu hemiju koja sprecava da se voda zadrzava na vetrobranu?
Comment
-
-
tu nema pomoci. meni se desilo pre neko jutro da ukljuci brisace i cijuuuuu linija tanka ko sestarom da je crtana. nisam mogo da verujem, izadjem, podignem brisac i provucem metlicu izmedju dva prsta, cisto, nema nista... metlice nove, presle 2000 km bosch. dakel, tu pomoci nema. dooljno da padne sitan kamencic tj zrno peska koje je ostro i ode soferka u pm.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Mislim da je suludo pokusavati da se tako nesto ne desi. To nije zbog losih brisaca niti zbog tvoje nepaznje, to je zbog prirodnih okolnosti u kojima se nalazi tvoj auto. To da se nebi desilo morao bi ocistiti staklo i metlicu pre svakog ukljucenja brisaca sto je idijotizam. Prasina i truncice rade svoj posao tj. sitno grebuckaju staklo. To je isto kao kad bi prao auto sa pokvasenom krpom a da ge ne ispuskiras pre toga.
Nemoj da se sekiras oko toga, nego nauci da zivis sa tim. verujem da si picajzla za kola ali nemoj da preraste u bolest.
Comment
-

Comment