Gde u Beogradu zatamniti stakla?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dintel011
    CBC Senator XXL
    • 12.03.2005
    • 348
    • Beograd, Vidikovac

Gde u Beogradu zatamniti stakla?

Pozdrav!
    Jel zna neko u Beogradu neki servis koji jos uvek zatamnjuje stakla a da pritom koriste kvalitetne folije i da daju garanciju?
    Unapred hvala
    Dino
  • NemanjaNS
    CBC Veteran
    • 26.10.2004
    • 121
    • Novi Sad

I usput, sad po ovim novim zakonima itd, jel dozvoljeno zatamniti bilo sta, ili samo zadnja, ili nazad svejedno a napred do 30% kao sto se ranije pominjalo?
    Jedan klik u Photoshopu i vec smo spremni za Evropu..

Comment

• Black Knight
      CBC Senator XXL
      • 13.10.2004
      • 2020
      • Novi Beograd, kicblo

Ok, kao prvo cao dintel011! kao drugo dobro dosao! kao trece predstavi se?!

e onda ide:

p.s. kako si nas sansao?!
      Injection is good,but I'd rather be blown!

Comment

• dintel011
        CBC Senator XXL
        • 12.03.2005
        • 348
        • Beograd, Vidikovac

Zdravo svima!
        Nasao sam vas preko Dorinog sajta.
        Inace sam sa Vidikovca,
        OPEL CALIBRA 2.0, 8V, 1994

Comment

• sri98
          Admin od Trpeze
          • 24.10.2004
          • 7262
          • Republic of Konjarnik
          • Toyota Corolla E 210

Ja sam radio u Glass Service, za moj auto je 130e, folije su kvalitetne, nema ni mikrona vazduha i dok ne otvoris prozor deluje kao da ih nema.
          Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Kanarinac
            CBC Senator XXL
            • 08.10.2004
            • 2870
            • BG,Weedikovac

Originally posted by dintel011
            Zdravo svima!
            Nasao sam vas preko Dorinog sajta.
            Inace sam sa Vidikovca,
            OPEL CALIBRA 2.0, 8V, 1994

E pa komso dobrodosao i ja sam sa Weedikovca!

I love my

Comment

• *focus*
              CBC Član
              • 10.03.2005
              • 21
              • -Beograd-

Meni su za F trazili 80e i 5 godina garancije al` bez atesta.
              All eyes on me

Comment

• TETAK
                CBC Senator XXL
                • 30.09.2004
                • 3034
                • Čačak, Srbija

Ako nemaš odgovarajuću papirologiju bićeš isključen iz saobraćaja i moraćeš da skineš folije...Mene zanima koliko bi koštalo u Glass Service-u da zatamnim samo zadnja bočna stakla(ne otvaraju se) na mojoj Hondi?
                Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• sri98
                  Admin od Trpeze
                  • 24.10.2004
                  • 7262
                  • Republic of Konjarnik
                  • Toyota Corolla E 210

Tako sam i ja uradio, pa sam se posle 2 dana vratio na dopunu.

Javi se, pa cemo da organizujemo nesto.

Inace, oni nemaju nas atest, ali folije zadovoljavaju EU standarde.

Tetak, to sa papirologijom je bas interesantno. Vozis zatamnjen auto, nemas atest, zaustavi te policija. Sta onda? Moze da te uputi na vanredni tehnicki pregled, jer ne sme ni da pokusa da ti skine folije (ostecenje tudje stvari), ali gde?

Koji tehnicki pregled u Srbiji ima opremu da utvdi stepen propustljivosti stakala? Ja ne znam da takav postoji, a drzava ako te tera da nesto uradis, mora i da ti omoguci uslove za to.

Tako da, dok oni to omoguce, ti lepo uzmes rent a car i teras, a posle samo ispostavis racune. Znam lika koji je tako od policije u BGD uzeo auto koji je bio na proveri, a legalan.

Samo treba lepo srociti jedan papir koji se uputi MUP-u i milina, mozes jos i da zaradis.

Comment

• TETAK
                    CBC Senator XXL
                    • 30.09.2004
                    • 3034
                    • Čačak, Srbija

He,he... ovde kod mene ti lepo dozvole da sam skineš folije ako ne želiš da popiješ prijavu!U vezi sa drugom situacijom, jedan tip je pokušao da podnese tužbu zbog provere Mece SLK i sve što je postigao je to da je morao da podmiri lep račun u odnosu na "City taxi" na radost vlasnika.Epilog, Meca je bio regularan i vraćen je vlasniku ali Audi A-6 koji je tip takodje posedovao....nije i neće!
                    Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• cdr
                      CBC Član
                      • 13.12.2004
                      • 22
                      • Vracar

Originally posted by sri98
                      Koji tehnicki pregled u Srbiji ima opremu da utvdi stepen propustljivosti stakala? Ja ne znam da takav postoji, a drzava ako te tera da nesto uradis, mora i da ti omoguci uslove za to.
                      Kod nas dotična sprava za proveru stepena propustljivosti stakla još nije obavezna na tehničkim pregledima ali se sprava uveliko pravi kod nas, tj. pravi je AMSS - Centar za Motorna Vozila. Izgleda kao veliki doktorski stetoskop (onaj deo koji se stavlja u uši) samo što se ova dva kraja lepo prislone na staklo i na instrumentu se trenutno očita stanje... dakle, postupak provere traje otprilike sekundu i po.

P.S. nisam se setio da istestiram moja stakla, iako nemaju foliju već su fabrički tonirana
                      Golf 2 GTI -> viewtopic.php?f=15&t=733

Comment

• sri98
                        Admin od Trpeze
                        • 24.10.2004
                        • 7262
                        • Republic of Konjarnik
                        • Toyota Corolla E 210

, znaci da insistiram da me teraju u AMSS? Hvala na obavestenju.

Znas li mozda da li AMSS daje potvrdu da je izvrseno testiranje i da je zatamnjenje u skladu sa zakonom?

Comment

• Jovan HF
                          CBC Veteran
                          • 13.02.2005
                          • 145
                          • BGD-Karaburma

Pozdrav!
                          Jel zna neko u Beogradu neki servis koji jos uvek zatamnjuje stakla a da pritom koriste kvalitetne folije i da daju garanciju?
                          Unapred hvala
                          Dino
                          Ja sam zatamnio u mirjevu po preporuci, momci ekstra rade vec duzi niz godina, sve sam zatamnio sem shoferke sa 80% vidiljivosti sa spoljne strane a kad gledas iz nutra 20% zatamnjenosti. Skroz sam zadovoljan!

A sto se tice zakona za folije, NEMA ga ili ga ima ali se jos nista zvanicno neprica, jedni kazu moze, drugi kazu nemoze.......atest mozes da uradis neznam tacno gde ali raspitaj se.

Ako se odlucis kazi pa da te uputim na pravo mesto, i spremi se na sitna cascavanja pandura.

Imas samo jednu patrolu interventne koja skida svima po Beogradu, ako naletis na njih onda stvarno imas srece, ostali pustaju.

Pozdrav!!!

Pozdrav!!!

AUDI A3 1.8T-20V+CHIP
                          www.lovatogas.co.yu

Comment

• luka.l
                            CBC Senator XXL
                            • 30.09.2004
                            • 490
                            • Beograd
                            • ВАЗ 21213

Originally posted by TETAK
                            He,he... ovde kod mene ti lepo dozvole da sam skineš folije ako ne želiš da popiješ prijavu!
                            Jedno pitanje: to je ono sto me je uvek bunilo. PRIJAVU ZA STA? Koliko mi se cini, ta stvar u opste nije definisana u zakonu? Ako pak jeste....po kom osnovu i na koji clan kog zakona se odnosi ta prijava? Cini mi se da se oni hvataju za slamsku i one koji ih puste...
                            - "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
                            - "I vi ste dobro."

Comment

• dintel011
                              CBC Senator XXL
                              • 12.03.2005
                              • 348
                              • Beograd, Vidikovac

Originally posted by jovan84
                              Pozdrav!
                              Unapred hvala
                              Dino
                              Ja sam zatamnio u mirjevu po preporuci, momci ekstra rade vec duzi niz godina, sve sam zatamnio sem shoferke sa 80% vidiljivosti sa spoljne strane a kad gledas iz nutra 20% zatamnjenosti. Skroz sam zadovoljan!

A sto se tice zakona za folije, NEMA ga ili ga ima ali se jos nista zvanicno neprica, jedni kazu moze, drugi kazu nemoze.......atest mozes da uradis neznam tacno gde ali raspitaj se.

Ako se odlucis kazi pa da te uputim na pravo mesto, i spremi se na sitna cascavanja pandura.

Imas samo jednu patrolu interventne koja skida svima po Beogradu, ako naletis na njih onda stvarno imas srece, ostali pustaju.

Pozdrav!!!

Pozdrav!!!
                              Nisi napisao koliko te je kostalo i dali su ti dali neku garanciju, ako jesu kazi gde da idem.
                              Sto se tice pandura, znam da zavisi na koga naletis, skoro sam video na autokomandi oko 3 ujutru kako saobracajac tera tipa da skine sa golfa trojke foliju sa prednjih bocnih stakala inace ce kao da ga uputi na vanredan tehnicki pregled pa ce da ostane bez tablica i pretio mu je prijavom...
                              Sta je od svega sto mu je rekao, bilo po zakonu nemam pojma, uglavnom je decko, skinuo foliju.
                              Cuo sam da ko uradi atest, da mu u Ljermontovoj upisu u saobracajnoj i onda teras bez straha da ce te cimati panduri.
                              Meni licno atest ne treba jer vozim auto na strane table, a sto se tice zaustavljanja i ovako me cimaju...misle sad cemo da ga oljustimo al dobiju k.....

Comment

Working...
                              X