Imas Glass Service i u Cupriji.
Gde u Beogradu zatamniti stakla?
Collapse
X
-
Mnogo!!!!
Ja sam sva stakla osim soferke na sprintu platio 120e,a sada je jos jeftinije.
Comment
-
-
Ej stex, polako brate... Uskoro treba da napravimo deal (popust za chlanove) sa jednom firmom koja se bavi takvim stvarima.
Jes' da je u Beogradu, ali bice mnogo povoljnije!
Comment
-
-
OFF: @Yugo Sport: Atest kao pojava ne postoji, chitaj nece ti ga izdati ni Vincha ni Mashinski fax. Postoje samo nekakve garancije kvaliteta itd.. Koje ti skoro svaki servis mozhe dati. (Tako sam razumeo drugara koji je odradio zatamnjivanje i cimao se sa policijom malkice)
Comment
-
-
Stex, neko je hteo da te izreketira. U Glassu u BG je za Ignisa pre 2 meseca bilo 100e.
Laki, postoje zvanicni atesti, ali to su za sigurnosne folije, pa su ih pojedine firme uvaljivale narodu kao da su za folije za zatamnjivanje. Uglavnom, i takvi atesti su prolazili kod policije.
EDIT: Stex, javi mi sa kim si razgovarao pa cemo to da regulisemo i imaces pravu cifru. I ove ovde interesuje ko ti je to rekao.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Od cele price, tacno je samo da neko iz BG treba da dodje, a "ekipu" cini 1 covek. Ako hoces, mozes da ides u Nis, tamo imaju coveka za zatamnjivanje, samo se javi par dana pre, da se sve usaglasi (kome da se javis i za koju kintu).
Toliko od mene.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
Comment