^ Hihihihi
Dubinsko pranje vozila
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ubi me ova civilna neznam di teramJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
planiram ovih dana neko dubinsko pranje posto mi je auto stajao 2 meseca na parkingu, nisam ga pomerio pa smrdi na prasinu i ustajalo... ali me je malo uhvatila paranoja od ovih prica, u sedistu imam i grejace i airbagove...
gde da uradim to a da ne bude preko 50e i da mi ne raz...bu elektroniku?
Comment
-
-
pa ne znam koliko bi bilo interesantno cuvanje automobila kome ne funkcionise pedala gasa
@markokg1982
ako mislis na ovo sto je zverko napisao, ja sam shvatio da je tamo odlicno pranje a da dubinsko niko nije tamo radio, a i ne znam koja je cena
Comment
-
-
Bio danas kod Mirijevca...mozte da zamislite,sjurio sam se cak sa nbgd-a da vidim i to cudo od pranja...kad ono vidi stvarno...stvarno lik pere za sve pare ma i vise
Sto se tice dubinskog pranja i poliranja,rece to radi gazda i poliranje rece 3500din a dubinsko ne znam dal je rekao isto ili tako nesto
Uglavnom prezadovoljan sam,sa voskiranjem 430din me izaslo
extra,sve pohvale
Comment
-
-
kolko se secam, dubinsko beshe 3500 ili 4000 e sad ako je u pitanju neki bash veliki auto onda je mozda 500kinti skuplje ali ljudi verujte mi a evo neka potvrde par njih koji su bili. decaci tako dobro rade za tako smesne pare a su osudjeni da propadnu. svaki put kad odem tamo k*njam im da ce jednog dana biti primorani da dignu cene a musterije navikle na dzabnu pa ce da bude ma cao pali. ej bre... voskiranje 100dindeutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Evo malopre sam dosao iz Mirijeva, kod ovih momaka sto je zverko rekao, peru odlicno, znaci momak mi je cetkicom brisao prasinu sa cajgera i plastika okolo, posto ima malo mesta. Sutra treba da radi neki volvo(dubinsko pranje) zavrsice ga oko 3-4 popodne, pa svako moze da vidi kako ce da ispadne.
Comment
-
-
Pa nisam video kako je ispao na kraju, ali sam video neke druge koji su bili tamo i stvarno su izgledali super. Mislim meni uzme cetkici i brise prasinu oko cajgera i to sto ne moze da se dohvati.
edit: sad sam se setio, cak mi je skidao i asfalt sa sajtni i sve to oko trockova sto sam imao, uzeo covek malo benzina, malu krpicu i skidao gde god je nasao mrlje od asfalta.
Comment
-
Comment