Dubinsko pranje vozila

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • vracarac
    CBC Senator XXL
    • 04.11.2007
    • 364
    • Beograd
    • Opel Astra G

Re: Dubinsko pranje vozila

Jel bio jos neko skoro na dubinskom ciscenju i da je zadovoljan?

Ja bih trebao da teram uskoro svoju Astru na dubinsko, sedista su sva flekava i prljava, pa ne znam jos gde da ga teram...

I to suvo dubinsko pranje? Valja li sta? Jel izvlaci fleke kako treba?
    Opel Astra G 1.8 16V - Opel club Srbija

Comment

• NESA G
      CBC Član
      • 16.05.2009
      • 47
      • beograd

Re:

Originally posted by sw.brick
      pisao ja o tome odavno, ne treba ni usisivac od pola cene Juga niti bilo sta posebno osim obicne cetke, 10 prstiju i jednog ili dva pakovanja Teptiha, kofe vode i par sati upotrebe tih 10 prstiju. sve zajedno kosta materijal ukljucujuci i vodu mozda 100 dinara.
      ko ne voli da prlja ruke uvek moze da plati profesionalca da isprlja ruke...

postupak je detaljno opisan na pakovanju teptiha (ili slicno) i potreban alat su kofa, cetka i sundjer.
      pa nije bas tako......
      i ja bi vozio pocasni krug ali nikako da dodjem na red

Comment

• NESA G
        CBC Član
        • 16.05.2009
        • 47
        • beograd

Re: pranje

Originally posted by MrIgI
        Ja imam losa iskustva sa dubinskim pranjem, pre desetak dana odvezao sam svoj nissan 2003 god. na dubinsko pranje (Autoperionica u Visegradskoj ulici), posle jedno 8 sati rada na njemu dodjem i preuzmem ga, krenem na auto put i upsss, komplet elektronika instrument table, svi pokazivaci, sve lampice, odjednom prestadose sa radom. Posle ovog nemilog dogadjaja obijao sam pragove majstora koji bi mogli da mi poprave elektroniku, trazili su mi do 400 jurica za popravku. Srecom po mene ceo problem sam resio dosta povoljnije, u pitanju je bio EPROM cip i neka stampana kola.

Neznam da li cu se ubuduce usuditi da dam auto nekom susteru da mi ga opere!?

A da ne spominjem pranje motora, masinski nikako NE!

Dobro si rekao susteru da ga opere..... voda ne sme nikako ni blizu table a ostalo se opet pere sa paznjom....ali ipak treba da to radi neko ko ima iskustva u tome....

Comment

• supic dejan
          CBC Veteran
          • 11.07.2006
          • 146
          • Novi Sad

Postoji više načina dubinskog pranja. Međutim, ukoliko dubinsko pranje vozila iziskuje vađenje sedišta iz auta, skidanje tepiha i pranje, taj posao bi trajao mnogo duže, bez obzira na vreme sušenja vozila. Samim tim i cena usluge zavisi od toga. Površinske fleke se relativno mogu brzo i lako skinuti, ali dubinske fleke koje izbijaju, njima treba poslvetiti malo više pažnje.

Comment

• NESA G
            CBC Član
            • 16.05.2009
            • 47
            • beograd

bravo Deki.... dubinsko pranje je sasvim nesto drugo....ja to radim pa mi je ceo postupak sasvim poznat....

Comment

• annaBG
              CBC Član
              • 27.09.2009
              • 27
              • Beograd

Zncai ili taj momak iz Mirijeva(ako jos uvek radi) ili "Clean Service"...??

Comment

• zverko
                CBC Senator XXL
                • 19.08.2005
                • 7085
                • BGD
                • Audi A4

taj momak iz mirjeva vise ne radi ali je perionicu preuzeo drugi lik i ja sam prezadovoljan kako pere e sad kako i ko mu radi dubinsko ne znam. meni je dubinsko radio lik u obrenovcu i ako nekom nije daleko da ode do tamo nek se javi na PP da mu dam kontakt. dakle, full, komplet ceo auto spolja i unutra 3000din uz sve mazalice i ostale gluposti. e sad, ja sam uz to radio i poliranje pa je auto stvarno nakon tog tretmana delovao kao da nikad nije vozen.
                deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• ada
                  CBC Senator XXL
                  • 04.06.2005
                  • 2375
                  • Novi Sad
                  • Svasta nesto

samo cu reci verujte ruzicastom!!!!
                  Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
                  Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
                  Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
                  Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

Working...
                  X