REG. TABLICE
Collapse
X
-
ja mislim da pored ovog natips serbia ili srbija sta vec treba da stoje neke sare,kao tribali,ali malo manje ostrije.hehe
kao na ovom telefonu oko ekrana,tako nesto,ali ne roze!Brz si kol'ko imas kesha...
Comment
-
-
Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.
Comment
-
-
Originally posted by milannikJa mislim da te pitam kad ti istice registracija?Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.
Comment
-
-
Originally posted by sri98Cemu uopste ova tema kada je vec doneta odluka kako ce izgledati tablice?
Zezamo se, sto da ne?Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.
Comment
-
-
Ova prethodna 2 predloga ne vaze - ne mili mi se da ih vidim na mom autu. Ko razume - shvatice.I kako sad da sredim tu tablicu, a da bude "srpska"?
Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.
Comment
-
Comment