REG. TABLICE
Collapse
X
-
Ne kapiram. ... Negde se na forumu vec odavno vodi rasprava na tu temu? Ako na to mislis - nisam nasao. Gde je?Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.
Comment
-
-
Ja cu staviti napred ovakve. Zapravo jos uvek nije definitivno resenje.Originally posted by cveleBMWeee da se sami pitamo verovatno bi nam tablice bile tako lepe ili mozda jos lepse!!!
Ipak... Ljudi glasali za Evropu pa moraju takve i da budu,...
Zato sam i postavio ovu temu za diskusiju.
Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.
Comment
-
-
Nije mi u opste pala na pamet Beobanka vec sam uzeo americke tablice kao primer - na svakoj tablici je, u zavisnosti od lokacije, grada gde se nalazi reg. vozilo, neka znamenitost te oblasti - planine, pomorandza, caplja, orao, kanjon reke Kolorado, ... Meni je za BG najjednostavnije resenje bilo da stavim siluetu grada. Samo i dalje mi teblica deluje nekompletno. ... A mozda neko ima predlog za neku promenu + dodatak?Originally posted by neshaoct...ova vizura Beograda uzeta je sa logoa nekadasnje Beobanke...
Lepe su tablice...Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.
Comment
-
-
...mozda da dodas grb Srbije...njega je bar lepo videti...
Ali, ne onu varijantu grba samo sa stitom i ocilima, vec onu ''luksuzniju''...
Pejzaz Beograda je 100% isti kao na logou Beobanke...Ali, bar je Beobanka propala, ne moze da te tuzi...
Comment
-
-
Naparavljene su vec - GangLand. Imas fotku gde se vidi tablica bez aplikacija - samo BG 000 000. Naravno, umesto tih nula su moji brojevi. Za net su nule.Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.
Comment
-
-
Sigurno se razlikuje jer sam liniju (siluetu) "izvuk'o" iz glave, bez gledanja na neke primere. A na koji grb mislis (imas li fotku) i gde bi ga stavio?Originally posted by neshaoct...mozda da dodas grb Srbije...njega je bar lepo videti...
Ali, ne onu varijantu grba samo sa stitom i ocilima, vec onu ''luksuzniju''...
Pejzaz Beograda je 100% isti kao na logou Beobanke...Ali, bar je Beobanka propala, ne moze da te tuzi...
Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.
Comment
-
-
...veliki grb Republike Srbije
Mozes odmah i da preuzmes sa sajta
http://www.parlament.sr.gov.yu/content/ ... imboli.asp
Na sredinu, iznad reg. broja, ili malo pomereno u levo, kao sto je i na zastavi Srbije njen grb pomeren malo u levo, nije bas na sredini...
Comment
-
-
Reg. tablice, sa svim onim što treba da poseduju su dobile svoj konačni izgled, a proizvodnja je kako rekoh počela.Na vozilu možeš imati samo takve tablice, sve ostalo je ..... ništa!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-

Comment