Honda Civic Sedan 1.6i, 1990.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nemi87
    CBC Član
    • 24.02.2008
    • 11
    • Beograd

Honda Civic Sedan 1.6i, 1990.

Pomagajte ljudi, voleo bih da malo sredim auto ali niti se razumem, niti znam sta sve mogu da uradim, kako, sta izabrati, treba mi pomoc. Vec sam ostavljao post ali ocigledno na pogresnom mestu pa su me uputili da dodjem u ovaj Hondin deo, nadam se da ce se naci neko ko ce mi pomoci.

Dakle u pitanju je Honda Civic Sedan 1.6i, 90. godiste, metalik siva, cetvoro vrata, prozori i retrovizori na struju, servo, nemam muziku, nemam felne... Necu ludilo, samo hocu da ga malo skockam, da lepo izgleda...
  • -Vedran-
    CBC Senator XXL
    • 03.10.2004
    • 3255
    • Beograd

Pa muzika i felne su ti prva stvar kod sredjivanja automobila.
    Nabavi to, pa onda dalje.
    Power of dreams !!!

Comment

Dobro nam dosao, vidim da si me poslusao...

Daj slike, da vidimo tvoj autic, u sustini, prvo felne, pa sve ostalo, jer od toga se krece, a felne najvise uticu na ukupan utisak...

Comment

• nemi87
        CBC Član
        • 24.02.2008
        • 11
        • Beograd

Slicice cim nabacim postavljam, verovali ili ne nemam ni jednu sliku automobila na kompu, uslikacu ga sutra.

A koliko moze da kosta otprilike 4 felne, sa gumama, ja bi hteo one malo tanje...e sad kad bi znao kako se zovu, ali nadam se da znate na sta mislim. I muzika...koja, toliko zvucnika, toliko elipsi, gluposti, marki, nemam pojma, pogubljen sam.

Comment

• 1nsane
          CBC Senator XXL
          • 28.05.2007
          • 388
          • Umcari - Grocka

Prvo ti sredi auto,( za sada slusaj muziku iz motora). Felne, branici, enterijer, folije, nalepnica HONDA KLUBA SRBIJE...........
          NO BRAIN
          NO PAIN
          1_N_S_A_N_E

Comment

• nemi87
            CBC Član
            • 24.02.2008
            • 11
            • Beograd

pa ne znam da li branike, i ovako je bolesno niska, ne mogu se nakupovati auspuha amo mi jos trebaju i branici da vodim racuna i o njima...

Comment

• hondaholic
              CBC Senator
              • 20.09.2007
              • 201
              • Beograd
              • 1993 Honda CIVIC 4x4

evo ti tema za rasmisljanje

pa ti posle pravi varijacije na temu
              1979 Chewrolet Camaro (for junk!!) but with potencial, 1974 Jaguar HE v12, Honda Civic Shuttle 4wd slamed, in perspecitve 2000 Mustang GT

Comment

• J0HNNY
                CBC Veteran
                • 24.01.2007
                • 196
                • CZ - Centar Zemuna

...
                Na nesreću živimo u parodiji od zemlje i u jednom teško popravljivom džiberskom okruženju. Razjebani, osiromašeni i usamljeni.

Comment

• nemi87
                  CBC Član
                  • 24.02.2008
                  • 11
                  • Beograd

Hvala na dobrodoslici!

Ne znam dimenzije, pogledacu sutra ali mislim da bih stavio malkic vece. Cini mi se da je mnogo malo ovo.

Nemam alarm

...a muzika pa mp3 da, e sad, necu da udara mnogo, ne lozim se na to, zelim da bude lep, kvalitetan zvuk ali naravno ne nesto preskupo.

Jao kada pomislim sta bih sve cini mi se da nikada necu to zavrsiti, a i stalno imam utisak da mi za sve to treba gomila para. A mozda i nije tako. Cini mi se da je malo zapusena ventilacija, prozori po malo puckaju dok se otvara, zatvara, jel to treba podmazati?! Toliko pitanja, ne znam odakle da pocnem..

p.s. lepo igleda ova hondica sa slike, svidja mi se.

Comment

• -Vedran-
                    CBC Senator XXL
                    • 03.10.2004
                    • 3255
                    • Beograd

Decko, tebi trebaju jedne lepe felne petnaestice sa gumama 195/50/15. Za neke fine felne i polovne gume racunaj oko 400eur.

Sto se tice muzike, za to sto si napisao trebaju ti pozadi 2 elipse boljeg kvaliteta, tipa Alpina koje kostaju cca 80-90e, napred stavis neke obicne zvucnike Pioneer (30ak eur). I naravno treba ti CD-MP3 player. Ovaj setup muzike ja imam u kolima i meni je ok.

Ima ovde ljudi koji muziku poznaju odlicno, pa nek ti preporuche najbolje za najmanje para..
                    Power of dreams !!!

Comment

• sale vti
                      CBC Senator XXL
                      • 05.12.2007
                      • 316
                      • bgd-zemun
                      • ctr

Ma 16!!! Cetiri nove 205/45/16 bfgoodrich 460evrica!!!novo je novo, a ako je zainteresovan covek neka se javi!!!komad u prodaji je 12000 - 13000din...

Kvalitetna muzika za malo para nema!!!kad kazem kvalitetna ne znaci da izbija prozore, nego zvuk da rezgi sitno i da ne boli glava!!!jeftinija varijanta ti je vedranov predlog, a posto sam shvatio da nisi pri parama bas mozes nju da odradis!!!poz
                      Mess with the best, die like the rest!!!

Comment

• -Vedran-
                        CBC Senator XXL
                        • 03.10.2004
                        • 3255
                        • Beograd

Sale, 16 felna je velika za taj auto. Ne mislim vizuelno nego sto se tiche trapa. Nije sve u izgledu automobila. Pitaj boga u kakvom stanju je taj trap i koliko dugo moze da podnese neku 16 felnu na niskoprofilnim gumama. Ovo pricam iz iskustva jer sam imao takav hatchback sa velikim tockovima.

Drugo je npr. Banetov CRX na kom je sve novo i koji je odrzavan kako bog nalaze.
                        Power of dreams !!!

Comment

• starac vujadin
                          CBC Senator XXL
                          • 27.08.2005
                          • 2617
                          • Stari grad

Cak mu ni 15" ne treba, to je kockasti sedan star 18 godina, bio i ostao auto za stariju klijentelu. Nije auto za styling uopste. Stavi neku elegantniju felnu, muziku i to je to. Sve ostalo ce biti k`o piletu sise.
                          Uz to ako takav porodicni auto nakitis sa detaljima tesko ces ga kasnije prodati jer oni kojima se to svidja nece sedan nego hatchback ili crx, a oni koji vole sedan ne vole styling.

Comment

I ja se slazem da je 15 dovoljno za takav auto, ima isti taj Robikin brat Kornel, kacice mu ako stavi vise od toga, a dovoljno je, to je 2 cola veca felna od fabricke 13, tako da mu je dovoljno.

Ujedno, na takac auto ja ne bi stavljao nista do neki lip, sajtne itd.
                            Ali decko prvo neka skupi pare za felne, sve zavisi sta ubodes,
                            treba traziti 4x100, prednost je sto ej to i za Golf 2 i za Opel Kadett(sramota ali istina), pa je veliki izbor..

Ako vec moze, dve prednje neka budu nove gume, a zadnje ako se nema para...Imas i Tigarov Hitris u toj dimenziji, nije jako skup..

Slike, i to detaljnije, sa svim stvarima sto te nerviraju, dvoumis se, itd. ili dodji danas na Banjicu, pa da Hondasi to opipaju i vide, ali ipak bi te molio za slike, za nas koji nismo iz BGD...

Comment

Originally posted by hondaholic
                              evo ti tema za rasmisljanje

pa ti posle pravi varijacije na temu
                              Jedino sto je imao sudar pre par dana, ode prednji deo...

Comment

Working...
                              X