Prestani da lupetash gluposti, ako ne poznajes tematiku.
Izvini,jel se ne ljutis?Od sad cu samo da citam.
Niko ti nije rekao da ne pises vise. Samo pisi tamo gde poznajes tematiku i u sta se razumes. Ono sto si napisao za gume nije tacno, objasnio ti je vec Nikola78.
Pocecu sa alarmom, felnama i farbanjem tih lajsni i rucica itd... nego moram da se raspitam gde to mogu da obavim. Videcu tatu da pitam, jer on dosta radi sa automobilima jer je sudski vestak a i radi u osiguranju... zna sve servise u gradu. Problem je samo sto nema vremena, jedva ga vidjam
Ako neko od vas zna gde mogu prefarbati to...pomoc je uvek dobrodosla.
Imam servo...uf bez njega nista.
A sto se tice tog psiho profila... hmmm... ma bitno mi je da ide naravno, automobil za to sluzi zar ne...ali isto tako hocu i da lepo izgleda....ali nista preterano jer to lepo je subjektivna stvar
imam ja odlicnog majstora u obrenovcu. farbanje te sitnjarije bi te kostalo oko 50 evra. ako te zanima imam lep zadnji lonac i filter za vazduh sa hladnom cevi i dobre zvucnike koji ce ti se extra uklopiti na zadnju tablu. kontaktiraj me na P.P ako te bilo sta od ovog zanima ima i nekih felni sa gumama extra jeftino.
1979 Chewrolet Camaro (for junk!!) but with potencial, 1974 Jaguar HE v12, Honda Civic Shuttle 4wd slamed, in perspecitve 2000 Mustang GT
Comment