@Toupz, ove sa polovnia..com nisu se farbicki ugradjivale u Brava.
Ove sa Trofeo su prilicno dobre.Takodje planiram da uzmem iste.
Mislim da je bezveze ugradjivati 16', vec ti je objasnjeno.
Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
vidi ja sam preshao sa 195/45/R15, 6J na 194/45R16, 7.5J na puntu
izgleda mnogo mnogo bolje, mnogo je mekshe , malo je izgubio ubrzanje, ali bash malo, e sad ja sam preshao sa jedne niskoprofile na drugu tako da nije isto kao kod tebe. . .
morash malo vishe da pazish ali naviknesh nije to nishta strashno!
pa hgt ima totalno drugacije vezanje tvrdo kao i moj saxo gde svejedno koji profil, tvrd je pa je tvrd
stilo sa 15" nosi 195/65 a bravo 195/50 tako da tek nema veze sa zivotom da ga provozas klasican bravo je prilicno udoban auto na tim 14" jos ako je 185/65 pliva .. tako da prelazak na 15" ces bas osetiti, a tek 16 + znatno vise, napominjem da ovo pisem sve iz licnog iskustva jer sam imao od 14.15.16 na bravu i vozio i sa 205/40/17 isto
Evo ovako ja imam Bravo sa 15icom fabrickom Trofeo oprema ako dodjes na skup provozacu te ja pa ti vidi da li ti odgovara, meni su odlicne inace fabricke trofeo su 185/55/15 ako nekog interesuje.Imas sliku kako izgledaju felne pogledaj u temi o skupu postavio sam sliku inace plavi Bravo je u pitanju.
Pozz
Money will not buy happiness, BUT IT WILL LET YOU BE UNHAPPY IN NICE PLACES
e pazi 185/55 vs 195/50 verovao ili ne je jedno 100puta udobnija guma od 195/50, iako je po profilu jako mala razlika.
hondas sapcanin je imao i jedne i druge pa ako cita ovo nek se oglasi
Drugar moj je vozio bravo na stilovim 17-icama na 205/40,tu udobnosti nema!!!
Jedan od bitnijih faktora je koliko vozis po gradu i kakva ti je voznja.16,17,18 sve se moze kad se hoce stvar licnog izbora i neizbeznog kesa
Comment