Cime bih mogao da operem i da ispoliram stakla farova sa unutrasnje strane pa da ponovo budu kao nova? Da li postoje Doktore da se kupe zatamnjena stakla farova za 124-ku kao sto su na tvojoj Ninji?
Stakla farova
Collapse
X
-
-
-
Kazi mi jos Doktore posto ti imas iskustva s tim, kako da skinem stakla farova. Primetio sam da na gornjoj strani imaju dve zabice, ali me interesuje da li moram da skinem onu metalnu lajsnu ispod fara i migavac. Da li ga je kasnije tesko vratiti na mesto tj. da li ona guma lepo legne posle skidanja? Ne bih voleo da moram da trpam neki silikon i sl.MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität
Comment
-
-
Moras da skines migavac,metalnu lajsnu ispod fara i onda da skines ceo far-pa onda skines staklo. Ako nista do sada nije skidano,slomljeno ili lepljeno, ti polako skini staklo i kad ga operes vrati sve na svoje mesto!
Imas na faru sa donje strane iste takve dve zabice kao sa gornje strane,i to je to!
Comment
-
-
jebi mogao ja to da uradim na 190?
jel moze nesto da se s**** pa da moram nove da uzimam?Ima jedno prorocanstvo koje kaze da ce nas Srba ostati taman toliko da cemo svi moci da stanemo pod jednu krusku.A u tom slucaju svi ostali ce stati pod jedan maslacak i to bez da se guraju.
Comment
-

Comment