Cime bih mogao da operem i da ispoliram stakla farova sa unutrasnje strane pa da ponovo budu kao nova? Da li postoje Doktore da se kupe zatamnjena stakla farova za 124-ku kao sto su na tvojoj Ninji?
Skini stakla farova,malo obrisi nekom krpom i stavi u masinu za sudove. Efekat je neverovatan!!!
Stakla na narandzastom sam ja sam zatamnjivao sa onim sprejicem za stopaljke i izgleda mnogo dobro.Medjutim,vidljivost nocu je dosta smanjena,pa sam ih vratio u prozirno stanje!
Kazi mi jos Doktore posto ti imas iskustva s tim, kako da skinem stakla farova. Primetio sam da na gornjoj strani imaju dve zabice, ali me interesuje da li moram da skinem onu metalnu lajsnu ispod fara i migavac. Da li ga je kasnije tesko vratiti na mesto tj. da li ona guma lepo legne posle skidanja? Ne bih voleo da moram da trpam neki silikon i sl.
Moras da skines migavac,metalnu lajsnu ispod fara i onda da skines ceo far-pa onda skines staklo. Ako nista do sada nije skidano,slomljeno ili lepljeno, ti polako skini staklo i kad ga operes vrati sve na svoje mesto!
Imas na faru sa donje strane iste takve dve zabice kao sa gornje strane,i to je to!
jebi mogao ja to da uradim na 190?
jel moze nesto da se s**** pa da moram nove da uzimam?
Ima jedno prorocanstvo koje kaze da ce nas Srba ostati taman toliko da cemo svi moci da stanemo pod jednu krusku.A u tom slucaju svi ostali ce stati pod jedan maslacak i to bez da se guraju.
jel postoji mozda neka pasta za poliranje stakala?
čuo sam da neki lik valjda u Indjiji polira farove i za to uzima 50 jura .
možda i on ima dobru mašinu za pranje sudova__
Comment