I te,ali trenutno su mi 175/60 i one predstavljaju dobar odnos lezanja i prakticnosti,jer nisu niske kao/50 a obezbedjuju dobro drzanje.Napred imam Falken 512 ZIES i one imaju 182 mm sirine i izgledaju jako slicne 175/50.
Iz prve grupe toyo, iz druge dunlop ili continental, neces pogresiti. U tom cenovnom rangu imas jos i novi Michelin Pilot Sport 3 i Bridgestone Potenzu.
Iz prve grupe toyo, iz druge dunlop ili continental, neces pogresiti. U tom cenovnom rangu imas jos i novi Michelin Pilot Sport 3 i Bridgestone Potenzu.
Razmišljao sam i o Michelinu... Vozio sam jedno vreme na Michelin PS2 i bio veoma zadovoljan, jako se lepo
ponašala i na suvom i na mokrom (sve dok je nisam greškom pocepao)
Ali pošto sad nemam neku povoljnu varijantu ni za Michelin ni Bridgstone, izbor sam morao da svedem samo na gore navedene gume
kod mene nisu bile toliko pojedene, ali nisu bile toliko na stazi. mogle su jos da se voze, ali su bile za zamenu jer je jedna bila overena na rupu i dobila bubreg. mada, tako sam i prodao auto, pa ne znam koliko su se jos koristile.
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Evo i ja išao danas tražiti gume jer vidim da bi moglo biti poskupljenja i nađem u dimenziji 195/65 15 gudjer NCT5 91 H za 60€ i michelin energy saver 91 za 55 € mala razlika u cijeni a mislim da su gudjer bolje da su one u klasi michelin primacy-ja Ako je neko vozio na ovim NCT5 da me razrješi dileme da kupujem dok nije nestalo. Kod nas nažalost nema pirelija, kontinentala toja... Tako da imam i opciju da kupim u Novom Sadu gdje idem za par dana pa ukoliko neko može da mi preporuči neku vulkanizersku radnju koja drži neke od ovih brendova bio bi zahvalan.
Comment