195/65 R15
1. Michelin pilot primacy 91V
2. Michelin energy saver GRNX 91V TL
Koju od ove dve gume da uzmem il mi je sve jedno?
Pikiram na pilot zbog sare, al...
195/65 R15
1. Michelin pilot primacy 91V
2. Michelin energy saver GRNX 91V TL
Koju od ove dve gume da uzmem il mi je sve jedno?
Pikiram na pilot zbog sare, al...
Moj savet nemoj Primacy, lagano izlazi iz upotrebe i ima tendenciju da se krive lamele tj da se testerasto trosi. Bolje uzmi Saver relativno skoro usla u upotrebu i bice je jos dugo na trzistu.
Da, mislio sam na to da neki ljudi koji se bave gumama (medju njima nije dragi nam Ivan ) da sa 65 felna izgleda ruzno a sa 60 ok pa je meni to malo cudno jer razlika je 65mm sto je mizerno a i 195 65 15 vidjam svaki dan po gradu i meni to definitivno izgleda ok. Nije niski profil ali je taman. Tako da definitivno cu uzeti 195 65 15, zbog udobnosti, zastite felne, nize cene i preporuke Hyundai-a.
Ma neka kupi sta misli da mu je bolje.
Ali na Alu felni ce 195/65 izgledati predebelo, i u praksi to sto Ogi prica o cm-dva mnogo znaci vizelno. Za celicnu sa ratkapnomje OK.
Sa druge strane, ako je RUC i sama cena takva da mora da se bira losija 195/60 ili dobra 195/65 guma, onda svakako kupiti bolju 65-cu na ustrb izgleda.
Koje bi gume preporučili umesto Dunlop SP31 koje su OEM za novog Honda Jazza? Dimenzija je 175/65 R15. Potrebna su 2 komada, a pošto Mišković ne može da nabavi OEM gume moraju neke druge
Problem je taj sto holmogacija i standardi ne zadovoljavaju EU i kao takvi se ne mogu uvesti tj nabaviti. Slican problem smo mi imali sa odredjenim dzipovskim gumama koje su radjene za Africko trziste i nismo mogli regulatnim putem da ih nabavimo. Imas Dunlop za EU trziste, u toj dimenziji je SP 30. Pozdrav
Comment