Gume - iskustva, proizvodjaci ...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • acans
    CBC Početnik
    • 02.12.2008
    • 3
    • NS

Re: Gume - po ko zna koji put

Prijatelji treba mi preporuka za komplet novih guma u dimenziji 195/65 R15 posto su mi sadasnje 93/94 godiste!

Interesuje me neka univerzalna i sigurna guma za celu godinu koja recimo dobro drzi po vlaznom!
    od 200-350e komplet i dobar performance/price! Isto neka preporuka gde to pazariti u NS! Auto je Audi 80 92g koji se ne vozi nesto mnogo!

Hvala!

Comment

• milannik
      CBC Senator XXL
      • 23.12.2004
      • 1455
      • Niš

Onda je za tebe mozda najbolja neka varijanta wintera...

Comment

• The Stig
        CBC Senator
        • 24.09.2009
        • 201
        • Beograd

kakve su Tigar Winter 195/65/15 ? Trebaju mi sad zima gume pa vidim da je tigar jeftin

Comment

• subicd
          CBC Senator XXL
          • 20.06.2008
          • 463
          • Novi Sad

Za samo malo vise para(tipa 5e), imas duplo bolju opciju od po meni najgore gume Wintere, a to je BFGoodrich Winter Force. A ti kako hoces.
          Vozio Winter na Passatu, dobio ih uz njega, skoro nove, goru gumu nisam vozio. Ne kazem, za Yugice je OK, ali za ovu dimenziju po meni lose, lose da losije ne moze biti, sto ces se uveriti ako je budes ipak kupio posle jedno 15ak hiljada km.
          Da se razumemo ne pricam o snegu, mada i tu je popustila posle predjene kilometraze, vec o stabilnosti i kocenju po suvom i vlaznom u zimskom periodu.

P.S. Dao sam ih dedi za spediter a presle su 20ak hiljada i sare bilo nekih 6mm otprilike(nisam merio), tu ce valjda posluziti svrsi.

Comment

• Darth Malak
            CBC Senator
            • 26.05.2008
            • 207
            • Beograd

ja sutra ili prekosutra kupujem Goodyear ULTRAGRIP 7+ , cena 6190 za 185/60/15 sve sa demontazom,montazom, balansiranjem , azotom za mog Forda ( Fiesta ) tako da videcemo kako ce proci ove sezone , prosle zime nisam stavio zimske i pokajao sam se , drugi dan snega sam se zaneo sa letnjim i zezno branik i svako jutro sam molio boga da izadjem sa parkinga

Comment

• Ivancho
              CBC Veteran
              • 11.02.2008
              • 199
              • Vracar - Zemun

Ne znam da li si razmisljao o Dunlop WinterResponsu, jer je malko jeftiniji a podjednako dobar (ako ne i bolji sve stvar ko sta voli) poslacu tu na pp cenu pa vidi da li ti odgovara.

Comment

• bozamc
                CBC Početnik
                • 28.11.2008
                • 1
                • Niš

Originally posted by Darth Malak
                ja sutra ili prekosutra kupujem Goodyear ULTRAGRIP 7+ , cena 6190 za 185/60/15 sve sa demontazom,montazom, balansiranjem , azotom za mog Forda ( Fiesta ) tako da videcemo kako ce proci ove sezone , prosle zime nisam stavio zimske i pokajao sam se , drugi dan snega sam se zaneo sa letnjim i zezno branik i svako jutro sam molio boga da izadjem sa parkinga
                Ja sam ULTRAGRIP 7+ platio 5100 u dimenziji 195/65/15, doduse bez azota, raspitaj se ti jos malo

Comment

• Ivancho
                  CBC Veteran
                  • 11.02.2008
                  • 199
                  • Vracar - Zemun

Ne mozes meriti njegovu i tvoju dimenziju. 195/65R15 Je standardizovana i pravi se u mnogo velikoj kolicini zato je takva i cena mozda je mogao malko jeftinije da prodje ali... ima povlastice koje je dobio uz gumu

Comment

• StudentBGD
                    CBC Senator XXL
                    • 18.12.2007
                    • 1027
                    • Beograd

Dunlop Fastresponse ce tesko naci, barem su mi tako rekli u nekiliko radnji kojde sam zvao.
                    Posto na Cliu imam UG 7+ i zadovoljan sam njima, danas sam za Scenic uzeo 4 UltraGrip Performance koje je malo vise orijentisana na kisu te mislim da je jos bolja za nase uslove od UG 7+. Videcemo Platio sam ih malo preko 40.000 sa balansiranjem i punjenjem azotom. Dimenzija je 205/55/16.
                    Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• Dragon
                      CBC Senator XXL
                      • 15.11.2006
                      • 963
                      • Beograd

Imam priliku da kupim dve Goodyear 4 season, pa me zanimaju iskustva sa tim allseason gumama. Bukvalno im je cena kao za Winter 1, pa cenim da je ovo mnogo bolja opcija.
                      Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• subicd
                        CBC Senator XXL
                        • 20.06.2008
                        • 463
                        • Novi Sad

To one iz oglasa?
                        Kupuj, to je dzabe za tu gumu, 50e cini mi se da je komad(regularno su oko 7000din). Jeste da nisu ciste, al jbg ko voli...

Comment

• prolupator
                          CBC Senator XXL
                          • 02.09.2005
                          • 3968
                          • Zemun

Originally posted by StudentBGD
                          Dunlop Fastresponse ce tesko naci, barem su mi tako rekli u nekiliko radnji kojde sam zvao.
                          Autoservis UNO - Dunlop centar.Vulkanizer,centriranje trapa,prodaja i popravka guma. Radnja sa dugom tradicijom, kvaliteta, predanosti i poslovnosti.
                          OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Dragon
                            CBC Senator XXL
                            • 15.11.2006
                            • 963
                            • Beograd

Originally posted by subicd
                            To one iz oglasa?
                            Kupuj, to je dzabe za tu gumu, 50e cini mi se da je komad(regularno su oko 7000din). Jeste da nisu ciste, al jbg ko voli...
                            70 e, 205 55 16 ali opet je povoljno.
                            Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• kuntalo
                              CBC Senator XXL
                              • 02.03.2007
                              • 342
                              • Predgradje

Pitanje za Ivancho-u: Kako su se pokazale Sava Adapto, i da li se uopšte all-season gume "troše" brže od letnjih?
                              Save the Panda!

Comment

• The Stig
                                CBC Senator
                                • 24.09.2009
                                • 201
                                • Beograd

izvinjavam se sto upadam ali da li mogu da stavim na auto pozadi 185 allseason, a napred 195 zima, posto je auto prednja vuca ?

Comment

Working...
                                X