rezon ti je ok, ali ne mozes da povuces paralelu sa Hondinim menjachima, direktnije i preciznije menjache(pa i kvalitetnije) uporedjujuci bilo koji model ekvivalente klase ili cak vishe tesko ces naci....naravno da Honde nisu savrsene, ali motori i menjachi su nesto sto se ne uzima u diskusiju kada pricas o manama.....
honda-ulje menjaca
Collapse
X
-
Originally posted by SrdjanDa, da...
Isto i alfisti tako kazu za alfin trap. Kao ultra mega giga performanse, osecaj u voznji, a ono u realnosti trap nizasta nije.. Alfin understeer_daj_soma_evra_za_opravku_svake_dve_godi ne trap i Hondini gotovo savršeni menjači.
Što se ostalog tiče, Peace
Comment
-
-
Originally posted by HondaPosto je kod vas MTF?
tocnije: Ulje MTF - 2l - 197.64 kn"Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
-
Originally posted by HondaTO je skroz ok cena. Kad dolazis za NS?"Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
-
Originally posted by cocoOriginally posted by HondaTO je skroz ok cena. Kad dolazis za NS?
Comment
-
-
honda, imas rezervirano oko 2 l ulja kod mene jer sam ja uzeo vec prije 1 mjesec misleci da cu morati mijenjati lamelu korpu i druk. ma moram u biti zamijeniti ali sam lijen pa ce to sacekati iducih 2 mjeseca kad cu ubosti neku lovu za nest novo na crx-u.
Trio, javim ti se svakako."Your eyes look a little red son... have you been hitting VTEC??"
Comment
-
Comment