e, ljudi, u delti je MTF3 1311din/l, sto je 15-16eur, sipao sam ga pre oko 2 metra i kako vidim ok je.
prodaje se iz kante od 25l kao sto rekoh, a "ljubaznog" prodavca iz delte sam uspeo da nagovorim da me odvede u magacin i tako mi dozvoli da se uverim da je pakovanje original. posto sam neposredno pre toga na sajtovima nekih honda dealershipa iz londona i berlina video fotku pakovanja cela ta akcija mi je imala smisla...izgleda isto...
jbga stvarno sam se isparanoisao...
btw u to vreme sam u celom tom magnovenju, pored svih dilera koje sam zvao u austriji, nemackoj, engleskoj kao i selaka i jos neke, pozvao sam i hadzica koji je navodno uvoznik hondinih delova za hrvatsku, a on mi rece da je kod njega 120kn/l, isto iz bureta, sto je oko 17eur, na kraju sam odlucio da ga uzmem u delti...nekako najmanje cimanja a i najbolja cena...
e sad ako sam ja morao da obidjem odprilike pola sveta da bi kupio jbno ulje dva bloka od kuce, ne morate vi ostali, buduci da sam sam zapoceo ovaj mali kruzook na temu menjackog ulja...
pozdrav drugarima!
ps. trio_driver, cak nije tacno da u svaku hondu ide hondino ulje, neki manuali kazu drugacije, svidja mi se novicina izreka: "sto hondi pripada",
sta ti je ljubav!..
koji su simptomi kada je lose ulje u menjacu ili ako nema dovoljno?
jel trese pri vecim obrtajima, krci, teze menjanje brzine??
znaci treba puniti menjac do kraja? to je mera?
Originalno ulje ti je oko 1300 din/lit u Deltaautomoto,
vidi razlika izmedju motornog ulja 10w-30 ili 10w-40 i Hondinog originalnog MTF ulja za menjace je u aditivima. Menjacko ulje ima aditive koji bi trebalo da produze vek menjackog sklopa dok motorno ulje ima takozvane frikcione modifikatore, tj dodaci koji treba da smanje trenje kod pokretnih delova motora. To menjacu pravi "mali" problem jer sinhronima treba malo frikcije da bi radili kako treba. Mozes slobodno da stavis motorno neku polusintetiku samo racunaj da ces ga sledeci put zameniti ranije nego sto bi menjao MTF i to je to.
Da li si citao temu ili si samo uradio copy/paste iz prosle ???
Copy/paste uz par izmena.
Mnogo ste bre nervozni likovi...
Pitanje sam postavio i ljudima koji mozda nisu videli temu koju ste zakljucali ili obrisali, a nalazi se na pravom mestu - HONDA modeli / CRX ...
Eto i logicnog obrazlozenja za copy/paste.
Inace, niko u prethodne 4 strane nije napisao kako se ponasa menjac nakon zamene ulja i meni jos bitnije nakon sipanja motornog ulja gradacije 10W40, tako da molim lepo, bez iscudzavanja
Inace, niko u prethodne 4 strane nije napisao kako se ponasa menjac nakon zamene ulja i meni jos bitnije nakon sipanja motornog ulja gradacije 10W40, tako da molim lepo, bez iscudzavanja
Jeso, Sapcanin, koliko se secam, je pomenuo da se menjac dosta bolje ponasa kada je zamenio ulje a nije bilo govora o tome jer niko nije pitao! to pitanje sam ja postavio svega 2h pre ovog tvog posta (sto mozes i da vidis) pa zato jos uvek nema odgovora. ne mozes da ocekujes da dobijes odgovor odmah jer nisu svi online 24h..
ja trenutno nemam pojma koje ulje mi je u menjacu a menjacu ga danas ili sutra pa cu da javim utiske ako ih bude bilo
Ne mozes da osetis nikakvu razliku. Ja sam do sada ulje menjao u menjacu 4-5 puta (motul 10w40). I jedino sad kad sam usuo MTF osetio sam za nijansu bolje ponasanje menjaca. Lepse ulazi u brzine i ujutru pri jutarnjem paljenju se menjac dosta lepse ponasha...
Jos je i pitanje koje ti je sada ulje u mejacu, ali 99% motorno. U tom slucaju tesko da ces primetiti neku razliku, osim ako ti uk=lje nije menjano jedno 100k km.
Comment