@ Honda - a sta bi sa onim pricama za rasturene menjace i sl, zar nije pomenuto da su ti ljudi kupili ulje u Delti?
honda-ulje menjaca
Collapse
X
-
Power of dreams !!!
-
-
@ Honda - Ne bilo ti tesko, aj mi molim te baci fotku ili oznaku sa bocice ulja koju si dobio.
To MTF mu dodje - manuel transmission fluid?
Comment
-
-
-
Originally posted by Jesa@ Honda - Ne bilo ti tesko, aj mi molim te baci fotku ili oznaku sa bocice ulja koju si dobio.
To MTF mu dodje - manuel transmission fluid?
A ambalaza.... Jedna je bila Hondina za turbo dizele, a druga takodje Hondina polusintetika 10w40. Makar je meni tako zapalo, ne znam za druge.
Inace, ja sam to ulio i menjac sasvim lepo radi i prijala mu je ta zamena.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
E, ok ulje smo resili...tj marku.
Nego u onom uputstvu za Honde kaze da treba da se menja i neki valjda filter ili sl...
Da li neko zna sta je tacno u pitanju ili sam ja nesto odlepio?
Jel ste samo kupili novo ulje, ispustili staro i nalili novo?
Koliko tacno treba litara za CRX?
2 ili vise?
Comment
-
-
-
Ako hoćeš do čepa, onda 2.1l... Međutim, poslednji put kad sam menjao ulje, kupio sam 3 litre, al mi je majstor (isti kao i kad je bilo 2.1l) sipao 2l. Da l je ovog puta odlučio da ne bude do čepa ili u tim pakovanjima od po litar bilo malo više od litar (što je, opet, moguće), ne znam.
Comment
-
-
Hvala za inf!
Aj dajte adrese Delta Auto Moto...cega god, gde mogu da dodjem do Honda MTF ulja...
Comment
-
Comment