Sad sam dosao od burazera, kucaj na youtubu arabian bmw drift i GLEDAJ sta rade sedmice od e38 pa do najnovije
Raspodela mase
Collapse
X
-
auu sve sami drifteri....
Boki od ogibljenja napred ima produvale serijske amortizere a nazad KONI Sport...tako da ako znas da driftujes nikakav problem ne predstavlja kakav i koji je auto u pitanju vec to da li umes da driftujes i da osecas auto!!!
Posto sad vozim najobicnijeg yuga 55 sa izduvalim amortizerima uopste mi nije problem da izdriftujem malo po adi huji sa njim a ko nije video nek slobodno pita bokija kako to izgleda!
Sto se tice e30 i e36 moj glas ide 36iciI Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!
Comment
-
-
slazem se sa cocolom 100%
ja sam driftovao sa kolima kojim neko nebi ni normalno smeo da vozi,,o tome o chemu vi pisete to je kod nas nebitno iz dva razloga:
kod nas nema toliko skolovanih vozacha koji bi te razlike prepoznali o kojima vi pisete i razjasnjavate [[ bez uvrede ]] govorim za drift pod 2 ::
vecina nema ni para ,,
raspodela tezine moze da se umanji ako chovek vlada kolima odlichno i zna sta ce i kad auto da uradi pre samog auta,,tako ja vozim moj auto,,auto se nesmatra za auto to je skrnavljenje ,,skrpi pa vozi i eto ide mi super driftujem brzinama i preko 130kmh tamo gde neko vozi 60km/h zna cocolo [suma]
tako da tokyo sklopi bilo sta dodji da treniramo i svatices sve sto sam napisao 100% bez preterivanja jedan dokaz
pol vlasblom svi znamo koje on [ e36 crni karavan ]] 92 boda vrh auto 380ks 83.5 boda kurbalija 218ks ,,balans je samo u osecaju
toliko od mene
pozdrav
moje misljeneje
Comment
-
-
Ma sta ti znas...kao da si ti neki profi driftera i ovaj Kokan debeli..jeste sa jugom ce da driftuje
s kamionom u redu to smo videli ali sa jugom
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Ugledaj se bre na Acu kako se decko lepo stesao....a za mene si izmislio ne ispravne zadnje amortizereTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
nisam ja drifter ja sam drift fer
mislim da treba da nas bude sto vise lako posle napraviti balans ,,da vec jednom popularisemo ovaj sport kod nas koji tako tako zanimljiv da ja ne mogu da vam opisem!!!!!!!!!
tokyi vozio si naj izbalansiraniji auto ja mislim alfa 75 ,,i imas iskustva sa zadnjom vuchom koliko toliko napravi neki auto bilo kakav pa da treniramo i vozimo a posle sredjuj kola ,,ako budes dugo sredjivao auto izgubices volju posle za voznju precices u tjunere verujmi znam jednog ovde na forumu ..chinimi se da ga zovu [ 206 manijak ] njemu je sad zanimljivije da sklapa kola nego da ih voziah
sad cu ja da pochnem da treniram pa cu ti sa felnama u gepeku objasniti sta je bitno kod balansa laichki tako jedino znam dok sam u kolima chim izadjem nista neznam,,toliko ja mogu i hocu da ti pomognem....
Comment
-
-
Originally posted by 24vauu sve sami drifteri....
Vezano za juga,jeste moze... evo... i sta sad??? ajde da driftujemo sa jugicima?
I ja trenutno vozim juga,to jest upravo sam ga prodao!
Driftovao sam kad god uhvatim trenutak,vucem rucnu na 80 bez problema,pa sta sad??
Tema je o raspodeli mase,nije vezana za drift iako se u tom smeru razvila....
Poenta price je napraviti sto bolji set up i ici napred kad je u pitanju drift!
Zasto ne pricati o tome sta je bolje i kvalitetnije za bolji drift???
To sto boki vozi na izduvanim amortizerima to je problem,mozda se bas zbog tih amortizera i nekih drugih falinki nije probio u madjarskoj do samog vrha???
Originally posted by Boki335
ja sam driftovao sa kolima kojim neko nebi ni normalno smeo da vozi,,o tome o chemu vi pisete to je kod nas nebitno iz dva razloga:
kod nas nema toliko skolovanih vozacha koji bi te razlike prepoznali o kojima vi pisete i razjasnjavate [[ bez uvrede ]]
Zasto si stavio 3.5???
Ja sam se vec jednom sporio sa Cocolom,bio sam spreman da mu dam moju 75 da proba kako je driftovati sa kolima kojima rep nece da bezi iz krivine cimanjem volana i slicnim forama pogotovo dok je bio podignut!
Taj stav koji imamo nas je i doveo tu gde smo,tehnicka kultura je toliko zapostavljena da je to strasno,a koliko smo zaostali mozemo lako videti od blizih komsija!
Pozzz...
Comment
-
-
Boki
Da dodam za tvoju poslednju poruku!
Kad si vec spomenuo 75!
Ako si vozio 75 znaces o cemu pricam!
Ja imam dosta iskustva sa 75 i manje sa e30!
75 se lepo kontrolise kad krene da se zanosi to jest u driftu,ono sto je problem kod nje je sam pocetak zabacivanja,znam da ces ti sad reci kako to radi Nino ali njegov auto je patosiran i tvrd i ne lomi se kao autobus pri prebacivanju mase i zabacivanju tako da ga je dosta lakse kontrolisati nego neku fabricki podignutu!
Zato ja uskoro kupujem e30,samo sto pokusavam da se ne odreknem svega u zivotu da bi driftovao,jeste...... to sam oduvek voleo,pre foruma,pre bilo kakve price i takmicenja i pre svega ja sam to radio za svoju dusu i za para i zbunjenih prolaznika!
I opet cu to raditi ali ne zato sto zelim da se dokazujem nego zato sto to VOLIM. . . .
Eeee ovi su veci ludaci od tebe. . .
Comment
-
-
Matori nisam mislio nista lose sto sam rekao "auuu sve sami drifteri"...pogresno si me skapirao!!!
Nego ocu da kazem da kupis auto i da krenemo da vozimo (doduse ja nemam s cim) ali dace mi vec neko auto, to nije problem...
Posto nemas para za e36 onda nemoj mnogo da se raspitujes nego kupuj kocku 2.5 i pun gas!
Ako si me gledao na huji kako sam vozio mog BMW-a nadam se da je bilo dobro jer sam malo bio iza bokija sa bodovima ali to je bio hendikep zbog automatskog menjaca inace bi se extra klali!
E da ja na Yugu ne vucem rucnu kad driftujem!
Boki se nije probio jer mu je pukla rucica od menjaca!I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!
Comment
-
-
Originally posted by 24vMatori nisam mislio nista lose sto sam rekao "auuu sve sami drifteri"...pogresno si me skapirao!!!
Originally posted by 24vAko si me gledao na huji kako sam vozio mog BMW-a nadam se da je bilo dobro jer sam malo bio iza bokija sa bodovima ali to je bio hendikep zbog automatskog menjaca inace bi se extra klali!
Originally posted by 24vE da ja na Yugu ne vucem rucnu kad driftujem!
P.S Sta je sa tvojom Benkom???
Comment
-
Comment