Midac Celeris -NE KUPUJ ! ! !
Kupio sam od 80Ah bila je 30 meseci garancije,kupljen u decembru 2016. u martu 2017. isao na 1. reklamaciju jer je lose verglao (ispraznio se) napunili ga, vratili izgurao zimu, mart 2018 opet ista prica,ispraznio se, opet reklamacija br.2 opet ga napunili vratili,dosla zima,februar 2019 opet reklamacija br. 3 ,opet ga napunili vratili,posle mesec i po opet reklamacija,br.4 ista stvar,napunuli ga i vratili,trazio sam da mi daju drugi jer ovaj ne drzi struju,e onda krecu zavlacenja,izgovori od toga da ne vozim kako treba,da vozim kratke relacije pa ne moze da se dopuni,do toga da taj akumulator nije za moj auto ! ! Na pitanje zasto su mi prodali akumulator kad nije za moj auto i zasto mi nisu rekli da taj akumulator zahteva posebne uslove eksploatacije,pa mozda ga onda ne bih ni kupio,na ta pitanja nema odgovora. Jos cuvam prepisku sa njima,sve mejlove.
Problem sa akumulatorom,malo pre da upalim auto on nece.Stari to jest akumulator koji je bio u autu kada sam ga kupio je neki Powertekk 80AMP 700 A (EN)/L4B80
Za Mondeo mk4 (2008) 1.8 tdci,sta da kupim? Razmisljam se za EXIDE Premium – Carbon boost, Starterski akumulator, Carbon boost tehnologija | PUTNIČKI program, 40 mesec garancije EA852 85Ah 800A D+ (DxŠxV)315x175x175 TOPLA TOP, Starterski akumulator, Ca/Ca tehnologija | PUTNICKI program, 40 meseci garancije TT85 85Ah 800A Ili Fiamm isto od 85Ah ali 760A. Prethodno sam u Vectri imao Fiamma kupljenog u decembru 2016 (povremeno dopunjavan C-Tek punjacem) i jos uvek traje.
Comment