Fiat bravo HGT i klima

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Miuca
    CBC Član
    • 08.04.2008
    • 33
    • Pancevo

Malo da zivnem temu. Imam dilemu sa klimom. Fiat Bravo 1.6, manuelna klima.

Moj slucaj je obrnut od vaseg. Ja kad ukljucim klimu broj obrtaja se poveca, u leru sa 700 poveca na 1000 i dok je god klima ukljucena drzi na toliko, u leru, u voznji na saltanju.

Kola su mi bila u servisu oko drugih stvari, pre toga je broj obrtaja pri paljenju klime radio kao kod vas (samo bez gasenja) posle servisa se ovo sa visim obrtajima desava.

Servis je u Podgorici, pa ne mogu da im vratim auto da vide sta je. Jel zna neko od vas sta moze da bude u pitanju. I uopste jel to normalno, da teram ovako, ili nije ?

Comment

• chikavili
      CBC Senator XXL
      • 11.02.2008
      • 732

Normalno je da broj obrtaja poraste kada je klima ikljucena, ali mi je tih 300 o/min malo mnogo. Kod mene broj obrtaja poraste za 100.

Comment

• sistem33
        CBC Član
        • 21.06.2008
        • 55
        • Beograd

Ja sam ciscenjem ler gasa i restartovanjem komp-a resio problem, sada mi obratji stoje na istom broju i kada je klima ukljucena i kada je iskljucena...
        Mozda vrlo malo poraste kada je iskljuci, ali to je bas vrlo vrlo malo... Mozda 50-80 obraja/min.
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD Facelife (2005)

Comment

• Miuca
          CBC Član
          • 08.04.2008
          • 33
          • Pancevo

Niste me razumeli.

Meni broj obrtaja poraste kad ukljucim klimu a spadne na normalnu kad je iskljucim.

Comment

• sistem33
            CBC Član
            • 21.06.2008
            • 55
            • Beograd

Pa i to moze da bude logicno, ali je malo mnogo 300 obrataja/m...
            Alfa Romeo 166 2.4 JTD Facelife (2005)

Comment

• predrag&marea
              CBC Član
              • 20.05.2007
              • 34
              • beograd

Eh,aj ovako,lepo uzmes i ocistis sve cvorove masa na autu i to se ne bi smelo desavati.Ovo vredi i za druge slucajeve tipa,upalim farove a menja mi se ler gas,upalim klimu auto trokira...Ovo je stara fora i tu nema puno filozofije.

Comment

Working...
              X