Problem je sledeci : inace klima cini se slabo hladi mada je auto po volumenu u kabini sigurno tesko ohladiti.Osim toga hladnjak klime je prilicno vreo,ventilator po uklucivanju odmah pali drugu brzinu.Freona ima dovoljno i deluje da je sve ok.Postoji li jos nesto sto bi moglo da bude problem ili je prosto tesko rashladiti toliki prostor? Pozdrav i Hvala !!!
Multipla,slaba klima ?
Collapse
X
-
Re: Multipla,slaba klima ?
IMAM ISTI PROBLEM.KAKO MI JE MAJSTOR REKAO U KABINI IMA NEKI VENTIL KOJI JE SMANJIO PROTOK FREONA .DA BI SE DOSLO DO NJEGA MORA DA SE RASTURI KOMPLETNA TABLA.TREBAO BI DA TO RASTURIM ZA VIKEND PA CU TI JAVITI STA SE DESAVA
JOLE
Moderator: Pročitaj pravila foruma. Piši uvek malim slovima, sem kada se dereš!
-
-
Nisam siguran,mislim da se taj ventil,ekspanzioni ventil,nalazi u motornom prostoru,bar je kod mene na doblu tako,a i kod punta2 je tako. punto2 i doblo imaju potpuno iste sisteme ventilacije a mislim i da multipla ima isti sistem.cini mi se da nije problem u velicini kabine,multipla nije nista veca od mog dobla a klima,koju sam u ponedeljak popravio i napunio, ohladi ga na ovoj vrucini za nepunih 5min.nemam puno iskustva sa klimom ali drugari kazu da ekstra hladi.
Comment
-
-
Originally posted by pekka011Hvala na odgovorima ,inace je ovoaj problem za mog druga koji nema net .Nadam se cda ce mu pomoci,ostajemo u temi do konacnog resenja .Pozdrav
Comment
-
Comment