Imam Lancera 2000.god 1.3 ali nema klimu pa me interesuje dali je isplativa ugradnja? Dali neko zna gde i koliko kosta ugradnja?
ugradnja klime u Lancera
Collapse
X
-
Tags: None
-
-
Re: ugradnja klime u Lancera
NE CITIRAJ POST IZNAD
Batali to, ugradnja je od 800-1000E, a ukoliko zelis sam da probas to da radiš možda uštediš 200-300E, mada svi koji su sami ugrađivali i uspeli u tome kažu NIKAD VIŠE.
Lepo prodaj auto i kupi sa klimom.
-
-
Toliko mi traze u ovlascenom servisu Mitsubisija i to na rate.Originally posted by sasa_gsiBatali to, ugradnja je od 800-1000E, a ukoliko zelis sam da probas to da radiš možda uštediš 200-300E, mada svi koji su sami ugrađivali i uspeli u tome kažu NIKAD VIŠE.Originally posted by radebgyuImam Lancera 2000.god 1.3 ali nema klimu pa me interesuje dali je isplativa ugradnja? Dali neko zna gde i koliko kosta ugradnja?
Lepo prodaj auto i kupi sa klimom.
Comment
-
-
Bas oni mada imam dobra iskustva.A ko tebi odrzava auto dali imas neku preporuku.
Comment
-
-
NAzalost nemam lepo secanje, zbog njih sam i odustao od Micubishija, sa njima sam imao jako los odnos.
Izvacarili su me za neka skart kvacila, i za jos razne stvari, nista nisu napravili kako valja, a uzeli lepe pare.
Ok, mozda je sad druga ekipa, pre par godina je radio onaj "Majstor Rile", iz jutarnjeg programa...
Korektno mi je radio onaj servis u blokovima kod IMT, neki decko Djenka su ga zvali, on je bar to kvacilo malo doterao.
Comment
-
-
Imali ko neku preporuku za klimu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
-
Ako je ta prica tacna u ovlascenom servisu i to jos na rate pa to je onda najbolje resenje. Jer novo je novo. I jos kad imas garanciju na sve to. Mislim da ti je to najbolje resenje.Work to ride - Ride to work
Comment
-
-
Comment
-
-
definitivno su ti rekli pogresnu cenu,jer za te pare mozes da kupis polovne delove bez ugradnje........nov kompresor samo,navodim ga jer je jeftinija stavka kosta 450eura.A komandna tabla sa mestom za klimu kosta jos mnogo vise.ECU zahteva prepravke ako ugradjujes AC ili jos jedan ECU ako hoces digitalnu itd.Originally posted by radebgyuToliko mi traze u ovlascenom servisu Mitsubisija i to na rate.
Nemoj se zaletati dok ti ne daju pismenu ponudu u kojoj se navodi tacno sta koliko kosta.Treba da bude oko 35 stavki delova plus ruke.Poslednji nek ugasi svetlo
Comment
-
-
Hvala na informaciji provericu!!!!!
Comment
-
Comment