Imam Lancera 2000.god 1.3 ali nema klimu pa me interesuje dali je isplativa ugradnja? Dali neko zna gde i koliko kosta ugradnja?
ugradnja klime u Lancera
Collapse
X
-
Tags: None
-
-
Re: ugradnja klime u Lancera
NE CITIRAJ POST IZNAD
Batali to, ugradnja je od 800-1000E, a ukoliko zelis sam da probas to da radiš možda uštediš 200-300E, mada svi koji su sami ugrađivali i uspeli u tome kažu NIKAD VIŠE.
Lepo prodaj auto i kupi sa klimom.
-
-
Originally posted by sasa_gsiOriginally posted by radebgyuImam Lancera 2000.god 1.3 ali nema klimu pa me interesuje dali je isplativa ugradnja? Dali neko zna gde i koliko kosta ugradnja?
Lepo prodaj auto i kupi sa klimom.
Comment
-
-
Bas oni mada imam dobra iskustva.A ko tebi odrzava auto dali imas neku preporuku.
Comment
-
-
NAzalost nemam lepo secanje, zbog njih sam i odustao od Micubishija, sa njima sam imao jako los odnos.
Izvacarili su me za neka skart kvacila, i za jos razne stvari, nista nisu napravili kako valja, a uzeli lepe pare.
Ok, mozda je sad druga ekipa, pre par godina je radio onaj "Majstor Rile", iz jutarnjeg programa...
Korektno mi je radio onaj servis u blokovima kod IMT, neki decko Djenka su ga zvali, on je bar to kvacilo malo doterao.
Comment
-
-
Imali ko neku preporuku za klimu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
-
Ako je ta prica tacna u ovlascenom servisu i to jos na rate pa to je onda najbolje resenje. Jer novo je novo. I jos kad imas garanciju na sve to. Mislim da ti je to najbolje resenje.Work to ride - Ride to work
Comment
-
-
Comment
-
-
Originally posted by radebgyuToliko mi traze u ovlascenom servisu Mitsubisija i to na rate.
Nemoj se zaletati dok ti ne daju pismenu ponudu u kojoj se navodi tacno sta koliko kosta.Treba da bude oko 35 stavki delova plus ruke.Poslednji nek ugasi svetlo
Comment
-
-
Hvala na informaciji provericu!!!!!
Comment
-
Comment