Hyundai bahato trosi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Wayat Erp
    CBC Veteran
    • 17.04.2009
    • 121
    • Beograd
    • Hyundai Elantra 2.0 crdi

Re: Hyundai bahato trosi

Ne verujem da ce biti ista,verovatno je sistem prepunjen i to je uzrok visoke potrosnje,mada gledam danas hladnjak klime i prilicno je zaprljan..e sada dali i to ima veze ili ne,ne znam...uglavnom sutra ide kod majstora pa cu videti...hvala za info o lezaju,sada bar znam da on nije u pitanju.

@japanx...
    Ma znam da se i to broji ali potrosnja ne bi trebala da predje 200-300 din u razlici na 100km a meni je potrosnja drasticno veca od toga.

Comment

• StudentBGD
      CBC Senator XXL
      • 18.12.2007
      • 1027
      • Beograd

Koja je razlika u litrima na 100km? Meni je na oba auta u gradskoj voznji za 1-1.5l veca potrosnja sa klimom. Na otvorenom putu je razlika manja od litar.
      Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• Wayat Erp
        CBC Veteran
        • 17.04.2009
        • 121
        • Beograd

Ako radim bez klime potrosim 1000 din evrodizela dnevno,a ako je klima upaljena onda sipam za 1800-1900 znacu uvecanje od 80-90%...tako da je vise i ne palim...sva sreca pa sutra idem kod majstora na Altini pa cu videti sta ce on reci.

Comment

• StudentBGD
          CBC Senator XXL
          • 18.12.2007
          • 1027
          • Beograd

Mnogo je velika razlika s obzirom da vozis u istim uslovima. Jedino ako ti auto radi sa klimom i dok stojis u mestu..
          Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• Wayat Erp
            CBC Veteran
            • 17.04.2009
            • 121
            • Beograd

Pa ja bih voleo da je negasim,ali sa ovom potrosnjom ne smem ni da pomislim na tako nesto....

Comment

• Wayat Erp
              CBC Veteran
              • 17.04.2009
              • 121
              • Beograd

Bio danas kod Dusana na Altini i problem je resen...imao sam manjak freona a veliki pritisak u sistemu..21 bar u leru,znam da nije logicno,ali tako je...verovatno je u sistemu bio los freon ili je punjeno ko zna kojom metodom pa je i vazduh dospeo u sistem...uglavnom u sistemu je bilo 350gr freona a kataloski ide od 650-700 gr...ispusten stari freon i ponovo napunjen sistem po kataloskim vrednostima,opran je i hladnjak i kada smo posle toga izmerili pritisak u sistemu isao je od 14.5 u leru do 16 bara na 2000 obrtaja...posle toga automobil vozen jos nekih 100 km u gradskim uslovima,naravno pod klimom i potrosnja je vracena u granice normale.
              Hvala svima na pomoci!

Comment

Working...
              X