Klima Fiat brava 1.6 16v, 1997

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • simorg
    CBC Član
    • 04.07.2010
    • 26
    • Derventa, Republika Srpska

Klima Fiat brava 1.6 16v, 1997

Nedavno je moj grad bio poplavljen pa tako i moj automobil (benzinac). Nakon toga sam primijetio da mi ne radi klima.Da li je negdje u sistem ušla voda ili su samo koneketori za struju korodirali. Šta smijem a šta ne smijem činiti sam, jer majstora za fiatova vozila nemamo. Hvala svima koji mi odgovore i time pomognu.
  • Dexxter
    CBC Senator
    • 26.11.2007
    • 224
    • Svilajnac

Re: Klima Fiat brava 1.6 16v, 1997

Voda u sistemu nije mogla da udje. Mozda su korodirali kontakti pa ne ukljucuje ili da je crko neki relej. Najbolje da se prvo javis kod elektricara. E sad pre potapanja vozila da li je klima radila normalno? I da li je nesto rasturano oko motora nakon potapanja vozila?
    Work to ride - Ride to work

Comment

• simorg
      CBC Član
      • 04.07.2010
      • 26

Danas sam bio kod majstora koji je ispitivao klimu pa mi isti reče da je klima u redu i da je možda otišao prekidač klime . Isti sam nabavio na otpadu, prikopčao i klima ni provjetravanje ne rade. Da li je možda otišao neki rele i gdje se on nalazi da ga zamijenim?

Comment

• chobo13
        CBC Senator XXL
        • 01.05.2009
        • 1274
        • pozega,srbija
        • AUDI,VW

kod tog brava bi trebalo da ima relej koji dobija signal sa prekidaca i on ukljucuje kompresor a nalazi se pored levog fara.moguce da se on natopio vodom pa je korodirao.inace relej izgleda manji nego standardni sa 4 izvoda!

Comment

• simorg
          CBC Član
          • 04.07.2010
          • 26

Chobo13, hvala sutra ću pogledati, pa ću te o rezultatima obavijestiti. Još jedno VELIKO HVALA.

Comment

• simorg
            CBC Član
            • 04.07.2010
            • 26

Originally posted by chobo13
            kod tog brava bi trebalo da ima relej koji dobija signal sa prekidaca i on ukljucuje kompresor a nalazi se pored levog fara.moguce da se on natopio vodom pa je korodirao.inace relej izgleda manji nego standardni sa 4 izvoda!
            Relej pronađen, problem riješen. "Chobo13" VELIKO HVALA. Sada idem da riješim centralno zaključavanje. (sva vrata zaključa, ali neće da otključa-kad otkljčam vozačeva vrata i izvadim ključ, ponovo ih zaključa)???

Comment

Working...
            X