Nedavno je moj grad bio poplavljen pa tako i moj automobil (benzinac). Nakon toga sam primijetio da mi ne radi klima.Da li je negdje u sistem ušla voda ili su samo koneketori za struju korodirali. Šta smijem a šta ne smijem činiti sam, jer majstora za fiatova vozila nemamo. Hvala svima koji mi odgovore i time pomognu.
Klima Fiat brava 1.6 16v, 1997
Collapse
X
-
Re: Klima Fiat brava 1.6 16v, 1997
Voda u sistemu nije mogla da udje. Mozda su korodirali kontakti pa ne ukljucuje ili da je crko neki relej. Najbolje da se prvo javis kod elektricara. E sad pre potapanja vozila da li je klima radila normalno? I da li je nesto rasturano oko motora nakon potapanja vozila?Work to ride - Ride to work
-
-
Danas sam bio kod majstora koji je ispitivao klimu pa mi isti reče da je klima u redu i da je možda otišao prekidač klime . Isti sam nabavio na otpadu, prikopčao i klima ni provjetravanje ne rade. Da li je možda otišao neki rele i gdje se on nalazi da ga zamijenim?
Comment
-
-
kod tog brava bi trebalo da ima relej koji dobija signal sa prekidaca i on ukljucuje kompresor a nalazi se pored levog fara.moguce da se on natopio vodom pa je korodirao.inace relej izgleda manji nego standardni sa 4 izvoda!
Comment
-
-
Originally posted by chobo13kod tog brava bi trebalo da ima relej koji dobija signal sa prekidaca i on ukljucuje kompresor a nalazi se pored levog fara.moguce da se on natopio vodom pa je korodirao.inace relej izgleda manji nego standardni sa 4 izvoda!
Comment
-
Comment