Grande Punto 1.4 8v - zujanje iz motornog prostora kad je upaljenja klima

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • maliomladinac
    CBC Senator XXL
    • 21.11.2008
    • 995
    • Beograd, Zvezdara, Bulbulder

Vodena pumpa? Menjana je valjda na 80.000km kad je radjen veliki servis po servisnoh knjizici ovlascenog servisa? Ja sam ga uzeo sa 90.000km, sad je na 100.600km...

Dolio sam malo destilovane, koliko je falilo, pa cu proveravati da li ce faliti. I danas u Visnjickoj pali se zeleno, krecem, prva, gas u patos... Nista se ne desava... Jedva dodje do 3krpm ali bas bas jedva, druga, pun gas... opet nista... Dok sam se popeo do Bogoslovije, proradi normalno i krene opet lepo da vuce :/ Naravno to sve sa klimom, dok bez nje nikad nije bilo problema sa ubrzanjem.... Vidim da cu morati da naucim da brojim opet, samo pitanje do koliko....

If i was awake, i would think it was a dream!

Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
    061/665-94-23

Comment

• TECA
      CBC Senator XXL
      • 14.10.2007
      • 2355
      • Oz

Motori male snage iskljucuju kompresor klime cim racunar vidi malo vece opterecenje motora,tako da problem sa gubitkom snage motora ,sa klimom ne bi trebao imati veze.Ono sto povremeno osecas budjav vazduh ukazuje na to da je bas tada doslo do iskljucenja kompresora.Kada bi uradio dezinfekciju klime to se verovatno ne bi osecalo.Kada je klima ispravna,njen rad i performanse motora u normalnoj voznji nisu primetne.Zapazanje, od pre neki dan na Puntu 1.2 8v.
      Izmedju ostalog ,u tvom slucaju, proverio bih i pumpu goriva.

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Omladinac,
        izbacio sam /&%()((/&))%&% ono pošto nisam ništa razumeo...
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
        X