Pogledao danas majstor auto, kaze sve se vrti od tih mehanickih uredjaja povezanih za AC sto treba i u pitanju je verovatno auto gas... Inace ovaj majstor je za mehaniku ne za klime
i uputio me u servis za auto klime... U servisu mi rekli da je punjenje 3000 din i ne moze da se delimicno doda gas... . Zanima me posto sam video da postoje na netu setovi za dopunu auto klime, i da li ako ih nema kod nas moze da se klima samo malo dopuni... Ovo pitam iz razgloga sto sam prosle godine napunio klimu i tada je pre punjenja proverili pod pritiskom i rekli da ne pusta ali da je kod automobila starih 15 godina to nemoguce proceniti kolio ce da drzi , moze i 3 dana , meseca, 3 godine....
, Do pre mesec dana kad sam probao bila da se smrznes
i sada sve se vrti ispod haube sto treba ali ne ide hladan vazduh. Pitanje je da li moze da se samo delimicno dopuni klima jer meni treba za naredna 3 meseca ili ako je neko koristio taj set pa da probam sa tim. Ovde je kod mene uporavo razlog da mi negde iscuri gas i nekim dodavanjem bi ona radila pa mi bezveze da je punim svake godine kad je u poluispravnom stanju a da je menjam ne pada mi napamet, bice hladjenje sa otvorenim prozorom...

Comment