Redovan servis (provera kompresora,punjenje uljem i gasom) 60 evra.
Odlican servis, gazda ima veliko iskustvo. Skoro sam imao saobracajku, pa mi je naprsao kompresor (kuciste). Iako je mogao da mi proda polovan za 250-300 evra, nasao je kuciste i prepakovao moj za 60.
Trazite Bojceta(gazda). Preporuka Darko, sivi Audi B4.
Bio sam kod Pilip Frigo (blizu mi je, u Zemunu sam) i bili su jako ljubazni i jeftini, a cak su uradili i neke sitnice koje njsu njihov posao. Jednu kontrolu mi nisu ni naplatili.
Mada, kako cujem, nisu se svi s njoma tako dobro proveli, ali ne zelim da sudim, meni je bilo ok.
U ovom servisu je dijagnostika besplatna, zakazivanje je najbolje jer u sezoni zna i po 10-tak auta da ceka na red. Meni do sada su odrzavali klime na dva auta, a iz dosta servisa "ovlascenih" salju vozila kod Dejana. Kompletan servis, praznjenje (vakumiranje) zamena ulja i punjenje freona (naravno da zavisi od auta do auta ali je oko 50 eura bila prosle sezone.
Takodje imaju i rezervne delove za skoro sve klima uredjaje...
U kvalitet njihovog rada se uverilo vec nekoliko clanova ovog foruma.
Clanovima 5% popusta uz clansku kartu kao i besplatna dijagnostika za klima uredjaje!
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
syti car! Ali trazi vladu! Pa neka ti kaze ko moze u privatnoj reziji da ti odradi!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
...moje iskustvo sa Pilip Frigo od prosle godine !
ljubaznost i usluga na visokom nivou ali u sezoni kad je guzva ne treba ocekivati previse !!!
..otisao sam po preporuci i odlicno su me docekali, posto mi nije radila klima majstor je uzeo da pogleda i posle 2 sata, za vreme kojih sam ja njima nesto odradio, ustanovili su da ne mogu da otklone kvar i preporucili mi nekog dobrog elektricara u galenici !
..posto sam bio kratak sa vremenom otisao sam kuci i sutradan otisao do MOG elektricara koji je otklonio kvar za 1 min(zamenio relej) i sve je proradilo !!!
...tako da neman neko LOSE iskustvo ali mislim da kad im je guzva u sezoni ne treba ocekivati da ce imati vremena za neku gimnastiku jer tada realno najvise zaradjuju na dopuni sistema !
...a inace od vlasnika sam cuo da bilo koji vid servisa i ugradnje klime preko zime (van sezone) moze MNOGO povoljnije da se dobije !!!
Jedno JAKO pozitivno iskustvo sa servisom na Altini. Servis se nalazi u ulici Dijega Rivere br.1 . Telefon 063/545-182.
Covek je bio dovoljno strpljiv da mi objasni sve sto me je zanimalo. Vidi se da je pun znanja i entuzijazma.Izuzetno je povoljan , punjenje sistema je 30E
Cak sam dobio i ledenu kiselu vodu.
Bio u dva servisa,tri puta punio sistem,rekli mi da skidam tablu itd..... Dusan resio problem (dva creva i semering kompresora).Inace lik je vrlo ljubazan.
Redovan servis (provera kompresora,punjenje uljem i gasom) 60 evra.
Odlican servis, gazda ima veliko iskustvo. Skoro sam imao saobracajku, pa mi je naprsao kompresor (kuciste). Iako je mogao da mi proda polovan za 250-300 evra, nasao je kuciste i prepakovao moj za 60.
Trazite Djoleta, ili Bojceta(gazda). Preporuka Darko, sivi Audi B4.
potvrdjujem ovo. Danas se čovek izgrčio pošto je kod mene bilo pipavo, celo pre podne i što je najbolje ljubazan, i sve objasni šta je bilo, kako radi, zbog čega se desilo, šta je ugradio,i par saveta kako da održavam do sledećeg servisa. I sad je redovan servis 60 a ja sam menjao i crevo, a usput mi je promenio nosač motora za dž.
servis se nalazi u Zarkovu na kraju onog trznog centra izmedju ulice koja vodi u restoran "Pink" i leve pumpe "Zarkovo" (prilaz servisu je ipak s gornje strane). dobio sam najjace preporuke bas za njega. odlican majstor, cene - prijatno iznenadjenje. klima radi perfektno, obara i po ovim paklenim danima temperaturu na onoliko koliko se podesi.
(automatska klima sa digitalnim komandama, Alfa 155)
Jelic kod plavog mosta po meni su dosta profesionalni.Automobile vozim tamo po potrebi 3-4 godine.Danas sam punio klimu,vakumiranje,pregled 50e.Imaju neki novi aparat gde za punjenje nije potreban rad motora automobila.Moja preporuka
samo da dodam moju preporuku za klima servis Sale u Zarkovu - momci su tacni, profesionalni i nisu skupi... i iz svog iskustva i iskustva ortaka koji me je kod njega poslao ne postoji problem koji ne mogu ili nece da rese
Comment