Auto klime (+) iskustva, bela lista

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Darkoni
    CBC Početnik
    • 16.03.2008
    • 9
    • Beograd

Re: Auto klime (+) iskustva, bela lista

Pohvala za Duleta sa Altine, sada nije vreme za klimu ali sam sada naleteo na temu, pre dva leta mi je zamenio semering na kompresoru, gumice i napunio sistem za 100e!!! Garancija god dana, A Sale nije hteo da radi jer je mnogo komplikovano skidati kompr. na Alfi pa nebi mogao da naplati, a da mu ja donesem kompr. zamenio bi mi semering i gumice za 70e! Tako veliki PLUS za Duleta

Comment

• mfengineer
      CBC Veteran
      • 24.06.2005
      • 145
      • Novi Beograd
      • Mazda 626 i-V6 2.5

Prikljucujem se pohavlama za Duleta sa Altine, krajnje ljubazan i korektan covek.
      MAZDA 626 GE i-V6 2.5 125 kw+

Comment

• Bukira
        CBC Početnik
        • 25.07.2009
        • 4
        • Beograd

I od mene preporuka za Dušana sa Altine, prošlog proleća mi je zakrpio hladnjak, zamenio gumice i odradio servis klime. Od tada sve radi savršeno. Osim što je dobar majstor, izuzetno je ljubazan i voljan je da reši svaki problem.

Comment

• -Vedran-
          CBC Senator XXL
          • 03.10.2004
          • 3255
          • Beograd

Upravo dodjoh od Dusana sa Altine, sve preporuke od mene!
          Power of dreams !!!

Comment

• DushanSD
            CBC Senator
            • 25.03.2008
            • 248
            • Smederevo, Srbija

Re:

Originally posted by dekideki
            Sale (klima)
            0112391815
            0652266866

servis se nalazi u Zarkovu na kraju onog trznog centra izmedju ulice koja vodi u restoran "Pink" i leve pumpe "Zarkovo" (prilaz servisu je ipak s gornje strane). dobio sam najjace preporuke bas za njega. odlican majstor, cene - prijatno iznenadjenje. klima radi perfektno, obara i po ovim paklenim danima temperaturu na onoliko koliko se podesi.

(automatska klima sa digitalnim komandama, Alfa 155)

Vrlo pozitivna iskustva u vezi sa ovim servisom, preporuka mog druga dekideki-ja. Isti automobil, isti tip klime... Kod mene je cureo gas na ona dva ventila gde se puni sistem. Zamenjena oba ventila, proveren ceo sistem, napunjen sa uljem, bojom, gasom, zamenjen filter klime... Klima razvaljuje kako hladi! Za jedno 15-ak dana treba da odem da iskontrolisu opet ceo sistem. Cena za sve ovo 3500din (filter sam ja pazario u SD-u) ... Toliko od mene
            POZURI POLAKO!!!

Comment

• lancia
              CBC Veteran
              • 03.10.2007
              • 114
              • Beograd
              • Lancia kappa 5.20 t

Vecina nas vozi auta koja su stara i koja su nekoliko godina radila (10 ili vise)
              i kao da malo ustedimo gorivo ne palimo ili ti ukljucujemo klimu da radi, pa onda kad odemo kod nekog majstora a on nam kaze kako nam je neispravan hladnjak, kompresop ili susac filter i da ne nabrajam vise sta, mi odmah mislimo kako taj majstor nema blage veze i pomislimo "PA TA KLIMA MI JE RADILA PRE 2 GODINE EXTRA KAKO SAD NE TRADI????"

Naravno da ima majstora koje treba izbegavati ali mi hocemo da nam se napuni sistem za 2000 rsd ili 3000 rsd i hvalimo se ko je manje platio, ali to ne moze....
              nije ona narodna dzabe "PLATI PA SE KLATI" (KLIMA-j) ili HLADI, kako kome vise odgovara

i da dodam, sve pohvale za Duleta sa Altine, veoma profesionalno obavlja svoj posao,
              i dosta mi je svakojakih frigotehnicara koji popravljaju frizidere i zamrzivace za sladoled pa hoce da zarade na auto-klimama...
              zajebi Google pitaj Doru...

Comment

• Bojan1212
                CBC Senator XXL
                • 15.07.2008
                • 468
                • Zemun
                • Honda Accord

Prosle godine sam imao neku intervenciju na klimi i covek je stvarno to profesionalno odradio, tako da se i ja pridruzujem svim pohvalama za Duleta sa Altine...

Comment

• moukoko
                  CBC Početnik
                  • 24.05.2010
                  • 1
                  • bgd

posle svih silnih preporuka ovde na forumu - resih i ja da okusam srecu sa duletom sa altine, i zaista sam zadovoljan i uslugom i cenom.. jeste da na prvu loptu ne obecava mnogo ta njegova radionicica, ali ispostavilo se da je lik vise nego korektan i profi.. ostaje jos da vidim kako ce se pokazati njegov rad, ali ne sumnjam da ce sve biti ok, kao sto je i sada posle popravke..

Comment

• krca069
                    CBC Član
                    • 29.04.2006
                    • 22
                    • Beograd

Da li je neko isao u Lav auto, ugao Trgovacke i Jablanicke u Zarkovu?

Comment

• nik2yu
                      CBC Senator
                      • 19.11.2007
                      • 298
                      • belgrade

^zaobici. Guzva ,skupo. Rade ok. Na 100m odatle ti je Sale, a decko radi 5xbolje
                      Henry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass by!

Comment

• Dundjer
                        CBC Član
                        • 19.09.2007
                        • 30
                        • Beograd

Originally posted by tanja.v
                        Da pohvalim servis "Struja 96"Batajnica,tel 8480702,8487163,bila sam na kontroli klime sve u redu.Kažu da dolazi dosta ljudi sa ovog sajta po mojoj preporuci,pa bi bilo lepo da se javi neko da čujem utiske.Prijatelji koji su bili su prezadovoljni uslugom i profesionalnošću.Meni nije problem da pređem 30tak kilometara do dobrog i poštenog majstora.
                        Jako dobri i posteni momci radio proveru kod njih i otkrili da je otisao hladnjak ljudi nabavili novi ispod svake cene i zamenili sada hladi pingvini padaju u nesvest.
                        Dva kilometra u rikverc vezanih ociju

Comment

• satelit
                          CBC Početnik
                          • 07.08.2010
                          • 4
                          • Beograd

Evo mog iskustva sa servisom Sale u Žarkovu:

Astra G, 1.6 benzinac. Klima je slabo radila, nisam je punio možda 2-3 godine. U servisu su mi zamenili/dopunili freon (ili šta već ide u auto klime). Mislim da su mi zamenili i filter kabine. Sve ukupno: 4600din (46eur po tadašnjem kursu).

Posle par meseci me je problem sa kondeznom počeo nervirati. Taj problem sam imao odavno, ali ga nisam nikad rešio. Kada je veća vlaga i klima radi duže, voda kaplje po nogama suvozača, a u ekstremnim slučajevima iz ventilacionih otvora je izlazila para, kao magla, beli dim. Ispostavilo se da je odvod kondenza začepljen nekim lišćem. Tu je navodno dosta moralo da se rastura oko motora. Koštalo je 6000din (57eur). Usput su mi našli da su gumice na crevima koje vode antifriz do hladnjaka popucale i da je dosta antifriza isteklo. To su zamenili za 2000din.

Sve u svemu, ja sam zadovoljan kako rade. Ovo čišćenje odvoda za kondenz je bilo skupo, pogotovo kada se uzme u obzir da nikakvi delovi nisu menjani, samo rad. Ne znam da li bi to u drugom servisu bilo jeftinije.

Comment

• theface
                            CBC Član
                            • 03.02.2010
                            • 16
                            • Aleksinac

necu da se hvalim ili da se reklamiram ja radim kucne klime drzim servis i prodaju a usput sam poceo i auto klime tj na svom autu sam se prvo oprobao klasika vaga manometri vakum pumpa. ali se ispostavilo da je to pogresan nacin punjenja jer na vagi nikad tacno ne moze da se odredi kolicina gasa jer i u crevu imate gas koji uvek ostane (sve avisi od duzine creva). Posle obuke za auto klime sam shvatio da bez radne stanice za klime nema ni dobra dobuna gasa, ulja i provera celog sistema a uz to i ako ima dijagnostika za auto, gde svako ko ima dijagnostiku za auto klime moze tacno da vam kaze u kakvom je stanju vasa klima. Ja sam skupio pare i kupio i uveruo se u sve sto sam. Zato svima preporucujem da ne idu kod majstora koji klime pune na vagicama i drze manometre u rukama i uzimaju pare a nista ne odrade. Toliko od mene mislim da ce vam moj savet dosta pomoci u buduce jer nije samo dopuniti i uzeti pare nego odraditi posao kako treba i onda uzeti pare.

Comment

• zoranbg
                              CBC Senator XXL
                              • 23.03.2005
                              • 4098
                              • Rooster's Hill , Beog
                              • Grande Punto 1.2

Danas sam resio problem klime , na preporuku placa gde sam kupio auto iz uvoza ( firma ze zove Tetranova i nalazi se u Zelezniku) otisao sam u servis " Autoelektričarska radnja Zoran Milić " u ul. Partizanka 21. Mali Mokri Lug.
                              problem je bio samo u nedostatku freona , duze vreme je testirao sa kontrastom i napunio i klima sad radi . cena cele operacije
                              vrlo povoljna .
                              Problem je bio u tome sto mi je JEDAN servis u kome sam predhodno bio , "utvrdio " da mi je crko i hladnjak klime i presostat i da se to nepopravlja i da mora novo ,i da sve to kosta oko 240 ! Evra.

inace servis Zoran Milić , koji mi je napunio i detaljno proverio klimu sa garancijom je odlicno snadbeven uredjajima za elektricarske radove i klima uredjaje.i vidi se da ima mnogo iskustva ( osnovan je 1972 godine ) svaka preporuka za njih , telefon servisa : 011 / 3470119. i 065 / 3470119.
                              Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Pera
                                CBC Veteran
                                • 24.10.2007
                                • 129
                                • BG

Da dodam i ja koju rec hvale za gore pomenutog majstora.
                                Od celog Beograda (ili bar onih mesta na kojima sam bio,a bio sam na dosta) jedini koji je hteo da poveze instalaciju i napuni klimu na mojoj Samari za neku normalnu cifru,majstor i vise nego korektan,ali malo nezgodan,jer je non-stop u nekoj guzvi.
                                Pola majstora nije htelo ni da pogleda auto,navodno ko zna da li radi ovo,da li sistem pusta i tome sl,ili su govorili da auto mora da ostane par dana kod njih,jer nemaju semu i tako dalje.
                                Posao je bio gotov za dan,a verovatno bi bilo i pre,ali zbog stalne guzve tamo drugacije nije moglo.
                                Naplaceno,po meni smesno,povezivanje kompletne instalacije za klimu 1000 din i punjenje 4000,klima radi kako treba,sistem proveren,ne pusta nigde.A kad se samo setim kolike su mi cifre pominjali,nije mi bilo dobro.
                                Sve u svemu,majstor ima veliko znanje,a za resavanje nekog ozbiljnijeg problema treba traziti iskljucivo njega,jer su ovi drugi sto rade ipak manje-vise samo segrti.
                                Lada Samara 1.5

Comment

Working...
                                X