Da li je ko mijenjao sijalicu za nocno osvjetljenje u okruglom prekidacu kojim se steluje brzina ventilatora? Kako doci do nje?
Sijalica u prekidacu za ventilaciju...
Collapse
X
-
Re: Sijalica u prekidacu za ventilaciju...
ququ vidjeh ovaj nacrt, treba pola auta izvadit da bi se doslo do te sijalice, ja bi ti preporucio da ugradis neki reflektor od 500 wattiOriginally posted by eXtremeDa li je ko mijenjao sijalicu za nocno osvjetljenje u okruglom prekidacu kojim se steluje brzina ventilatora? Kako doci do nje?
za ubuduce, da ne skidas to svaki put kad ti crkne sijalica
Comment
-
-
Meni se sama popravila
cudno
Bigfoot, hvala u svakom slucaju
Coma...eeee ka one Madjove sijalice sto tope sve zivo

1997-2001................................2002-2004...........................2004-2006...............................2007-?
***eXtreme Styling***
Comment
-
-
Ja sam se sa mojim elektičarom ebavao oko ovoga...
Prvo su mi samo gubile kontakt,i kada bi skinuo i vratio onaj krug one bi nekim čudom proradile...i tako sam ih skidao i vraćao jedno 7 dana i onda su sve redom pocrkale.
Tada sam ih zamenio sa običnim sijalicama kupljene u AP sportu i zalemljene nazad u kućište(plastiku) od starih.
Puno zaebancije,svaka čast ako sam uspeš da ih namestiš sam i da ti konakti ostanu čvrsto na mestu.
Moj mastor čak nije uspeo iz prve jer mi je bilo izgubilo kontakt nakon 2 dana.Pa kada smo opet napravili nakon 7!
I sada hvala bogu više ne zezaju...
A pomenjao sam i sve moguće sijalice na instrumentima.
Comment
-
Comment