Sijalica u prekidacu za ventilaciju...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • eXtreme
    CBC Član
    • 20.02.2005
    • 44
    • Podgorica

Sijalica u prekidacu za ventilaciju...

Da li je ko mijenjao sijalicu za nocno osvjetljenje u okruglom prekidacu kojim se steluje brzina ventilatora? Kako doci do nje?

1997-2001................................2002-2004...........................2004-2006...............................2007-?

***eXtreme Styling***
  • bigfoot
    CBC Senator
    • 13.04.2005
    • 224
    • Lower Hutt, New Zealand

Ja sam to radio po ovom upustvu.

P.S. Sijalica kod mene nije samo bila utaktnuta u podnozje vec je i bila zalemnjena za podnozje.
    “Alfa Romeo is something special. It occupies a place apart...It is a way of life...”

Comment

• coma
      CBC Početnik
      • 25.02.2007
      • 7
      • Serbia
      • Alfa Romeo

Re: Sijalica u prekidacu za ventilaciju...

Originally posted by eXtreme
      Da li je ko mijenjao sijalicu za nocno osvjetljenje u okruglom prekidacu kojim se steluje brzina ventilatora? Kako doci do nje?
      ququ vidjeh ovaj nacrt, treba pola auta izvadit da bi se doslo do te sijalice, ja bi ti preporucio da ugradis neki reflektor od 500 watti za ubuduce, da ne skidas to svaki put kad ti crkne sijalica

Comment

• eXtreme
        CBC Član
        • 20.02.2005
        • 44
        • Podgorica

Meni se sama popravila cudno

Bigfoot, hvala u svakom slucaju

Coma...eeee ka one Madjove sijalice sto tope sve zivo

1997-2001................................2002-2004...........................2004-2006...............................2007-?

***eXtreme Styling***

Comment

• ilija156
          CBC Veteran
          • 25.07.2008
          • 106
          • beograd

Ja sam cesto menjao dok se nisu izlizali kontakti na ploci i onda sam uzeo obicne sijalice bez one plastike samo sa onim zicicama sa strane u AP sportu i direktno ih zalemio ,evo vec 3 godine radi bez problema.

Comment

• Damjan156
            CBC Senator XXL
            • 07.01.2008
            • 568
            • Beograd

Ja sam se sa mojim elektičarom ebavao oko ovoga...
            Prvo su mi samo gubile kontakt,i kada bi skinuo i vratio onaj krug one bi nekim čudom proradile...i tako sam ih skidao i vraćao jedno 7 dana i onda su sve redom pocrkale.
            Tada sam ih zamenio sa običnim sijalicama kupljene u AP sportu i zalemljene nazad u kućište(plastiku) od starih.
            Puno zaebancije,svaka čast ako sam uspeš da ih namestiš sam i da ti konakti ostanu čvrsto na mestu.
            Moj mastor čak nije uspeo iz prve jer mi je bilo izgubilo kontakt nakon 2 dana.Pa kada smo opet napravili nakon 7!

I sada hvala bogu više ne zezaju...

A pomenjao sam i sve moguće sijalice na instrumentima.
            Strauli motorsport
            Moja Alfa

NIŠTA NIJE TVRDOGLAVIJE OD EMOCIJE

Comment

Working...
            X