Ako ova tema nije za ovu rubriku molim Vas ne ljutite se. Pre 10 dana prodade ja svoju Feliciu i sad sam u "slatkim" problemima. Naime 90% voznje provodim u gradu i treba mi neki auto sa malom potrosnjom. Razmisljam se oko malih dizela, pa mi od Vas koji ste imali priliku da vozite i odrzavate ove motore potrebna neka preporuka. Automobili koje gledam su Pezo 206 1.4 HDI, Fiat Punto 1.3 multijet Opel Corsu koja bi trebalo da ima isti motor kao i Fiat i Reno Clio 1.5 DCI.
Iskreno najvise me privlaci Punto (za nekih 6000E nudi najbolju opremu i godiste) i pored mnogih komentara "nemoj samo Fiata", a to svi govore bez nekog obrazlozenja. Da li je to toliko los auto, odnosno motor? Ono sto sam nasao ovde na forumu o Fiatima je da im je problem elektronika. Da li je to tako i sta bi trebalo posebno da gledam prilikom kupovine nekih od pomenutih automobila.
Hvala.
MilanLaki
Iskreno najvise me privlaci Punto (za nekih 6000E nudi najbolju opremu i godiste) i pored mnogih komentara "nemoj samo Fiata", a to svi govore bez nekog obrazlozenja. Da li je to toliko los auto, odnosno motor? Ono sto sam nasao ovde na forumu o Fiatima je da im je problem elektronika. Da li je to tako i sta bi trebalo posebno da gledam prilikom kupovine nekih od pomenutih automobila.
Hvala.
MilanLaki
Comment