Skoda Felicija 1.9D

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • vakcina
    CBC Početnik
    • 08.03.2009
    • 3
    • Kucevo

Re: Skoda Felicija 1.9D

E, ima tu nešto kod tih felicija što je neobjašnjivo... elem, i ja sam imao isti problem sa paljenjem i neki električar mi je rešio otkačinjanjem jedne žice sa svetla u kabini (mislim da je srednja žica koja služi za tajmer svetla) otad mi se svetlo u kabini odmah gasi kad zatvorim vrata ali zato auto pali uvek.
    Čudno ali istinito, probao sam posle da ponovo prikačim tu žicu i problem se automatski vrati..... pozz

Comment

• makili
      CBC Početnik
      • 03.06.2010
      • 1
      • Beograd

Skoda Felicija GLX 1.9D 47kw 2000.god.

Najpre pozdrav svim forumasima!
      Javljam se, kao i vecina, povodom novonastalog problema na novokupljenom autu...
      Skoda Felicija GLX 1.9D 47kw, proizvedena decembra 2000.god., kupljena preko oglasa pre 15 dana. Kako se to obicno radi kad se kupi polovan auto - uradjen servis: zamenjen zupcasti kais, spaneri, filteri vazduha, ulja i goriva. Dok to nije uradjeno, palila je tesko ali ipak palila. Otad nece da upali. Mehanicar stavio providno crevo za gorivo, vidi se da povlaci fals vazduh. Kad prenoci na parkingu, vrati se gorivo u rezervoar i nece da povuce, odnosno - ne pali. Vergla, ali nista. Stavljen nepovratni ventil, poceci creva ojacivani zicom da ne bi mogao uci vazduh spolja, ali ipak se pojavljuje pomalo vazduha u crevu. Ponovo je kod majstora, nesto bezuspesno pokusavaju. Sumnjaju na bosh pumpu, posto opet ima pomalo vazduha u crevu za gorivo.
      Da li neko ima neki savet sta bi se jos moglo pokusati, tj. da li i vama deluje iz navedenog da je sigurno bosh pumpa ili mozda moze biti nesto bezazlenije posredi? Vec je dosta parica ulozeno od kad je kupljen, a prakticno nije ni vozen...
      Takodje, papucica gasa je jako tvrda, da li je to karakteristicno za ovaj automobil ili bi se problem mogao resiti eventualno menjanjem sajle gasa ili necim drugim?
      Hvala puno unapred na savetu, zaista ne znam vise sta da joj radim oko tog paljenja. Ako neko ima bilo kakvo slicno iskustvo, ideju, savet, molim da napise!

Comment

• Jesa
        CBC Senator XXL
        • 23.03.2008
        • 344
        • Beograd
        • Honda Civic 1.4 LS

Ja zamenio neki relej i sad pali sasvim normalno!

1300 dinara je bila koplet intervenicja
        www.reverbnation.com/eclipsebgd

Comment

• davorstanic
          CBC Početnik
          • 20.03.2010
          • 2
          • kolubara

mozes li mi napisati sta je bilo na kraju sa feliciom 1.9d

Comment

• borivoj021
            CBC Početnik
            • 14.04.2012
            • 1
            • novi sad

Odg: Skoda Felicija 1.9D

ljudi pomagajte, pukao mi je blok na feliciji 1.9 D gde da nadjem blok i koji motor tu pasuje HVALAAAAAAAAA

Comment

• Gusar
              CBC Član
              • 19.03.2012
              • 85
              • zemun
              • Fiat Uno 45s fire...

Odg: Skoda Felicija 1.9D

u sapcu kraj save nadjes blok
              a mislim da je neki iz wv porodice pobaj od golfa 2 1,9 d pozdrav

Comment

• cikabosko