Pozdrav! Problem na navedenom automobilu je što izbacuje beli do belo-sivi dim na auspuhu bez obzira na stepen zagrejanosti motora.Gustina dima je srazmerna opterećenju motora tj pritisnutosti pedale gasa.Moram da napomenem da auto normalno ide,potrošnja mu je oko 5,5l/100km,
ne gubi antifriz,nema upaljenu ček lampicu,lako pali i po hladnom vremenu,radi tiho.Na dijagnostici koja je rađena prilikom zamene ulja iščitane su greške P0670 i P0685 koje su povezane sa slabim akumulatorom i izbrisana.Potrošnja ulja je od prilike oko 0,4l/1000km.Interesuje me u čemu je mogući problem i kako ga se rešiti, kao i posledice po motor.
P.S. Više je to dimna zavesa kada je hladan i dodam pun gas,a ovi iza

Desi se ,mada veoma retko da upali a ne dimi uopšte.Primetio sam u zadnje vreme da posle brze vožnje autoputem ostaju crne tačkice po gepeku a unutrašnjost auspuha je kao vlažna.
Hvala na strpljenju i odgovorima ako neko ima ideju!
ne gubi antifriz,nema upaljenu ček lampicu,lako pali i po hladnom vremenu,radi tiho.Na dijagnostici koja je rađena prilikom zamene ulja iščitane su greške P0670 i P0685 koje su povezane sa slabim akumulatorom i izbrisana.Potrošnja ulja je od prilike oko 0,4l/1000km.Interesuje me u čemu je mogući problem i kako ga se rešiti, kao i posledice po motor.
P.S. Više je to dimna zavesa kada je hladan i dodam pun gas,a ovi iza

Desi se ,mada veoma retko da upali a ne dimi uopšte.Primetio sam u zadnje vreme da posle brze vožnje autoputem ostaju crne tačkice po gepeku a unutrašnjost auspuha je kao vlažna.
Hvala na strpljenju i odgovorima ako neko ima ideju!
Comment