Problem sa 1.4 HDI 307 i gorivom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dachakg
    CBC Član
    • 23.11.2008
    • 34
    • kragujevac

Problem sa 1.4 HDI 307 i gorivom

Problem je u tome sto kada ga vozim sa malo goriva u rezervoaru on vuce i ide kako treba,ali cim ga tankiram do cepa on se ulenji i mnogo tesko poteze po gasu! I tako sve do 2100 obrtaja kada se pali turbina i onda opet poteze!Mislio sam da je protokomer,ali tek sad ne znam sta je u pitanju! Napominjem da bord ne prijavljuje ni kakvu gresku!
  • srdjanissan
    CBC Senator XXL
    • 20.11.2008
    • 720
    • beograd

Re: Problem sa 1.4 HDI 307 i gorivom

mozda je tezina problem,mali je to motor za tako tezak auto....probaj da neko sedne pozadi sa praznim rez,da li ima slicnih efekata kao kad je pun i kad si sam
    kad koči,cepa gume i prevrće se!
    papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• dachakg
      CBC Član
      • 23.11.2008
      • 34
      • kragujevac

Mozda je to slab motor za taj auto,ali nije ni peglica da se jedva vuce uz brdo,i da me ****ju kamioni!!!

Comment

• srdjanissan
        CBC Senator XXL
        • 20.11.2008
        • 720
        • beograd

obrtni moment i tezina je cudo...probaj kako sam ti rekao,kod mene u 106 1.1 kad sam sam do 100 nabije fino,cim nas je dvoje osetno slabije vuce
        kad koči,cepa gume i prevrće se!
        papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• dachakg
          CBC Član
          • 23.11.2008
          • 34
          • kragujevac

Pa i kad sam sam isto se ponasa! Naravno da vuce bolje,ali daleko slabije nego kada mi je gorivo bilo blizu crvene zone!

Comment

• dachakg
            CBC Član
            • 23.11.2008
            • 34
            • kragujevac

Bio sam juce u ovlascenom Peugeot servisu.spojili su me na komp i tamo kaze da je sve ok! dizne,pumpe,protokomer,sve radi super!e onda ga je majstor uzeo da provoza i kaze da stvarno slabo vuce,da je suvise trom i da mu sigurno nesto fali!on sumnja da nije do filtera goriva (promenjen pre 16000 km) ili turbina,mada se ona cuje kako radi!
            kasnije sam u raspravi sa nekim ljudima cuo da nije mozda do zupcastog,kazu da slabo vuce ako nije dobro uzubljen!
            sad sam stvarno zbunjen,a auto se uz brdo prakticno jedva vuce,i to u 2. brzini sa punim gasom!!!

Comment

• BioSQUAD
              CBC Član
              • 21.09.2008
              • 58
              • Presevo

Pa zar nisu mogli da ustanove sta je problem? U ovlasceni? :x

Comment

• Gavra
                CBC Senator XXL
                • 06.03.2008
                • 2031
                • Beograd

Originally posted by dachakg
                Bio sam juce u ovlascenom Peugeot servisu.spojili su me na komp i tamo kaze da je sve ok! dizne,pumpe,protokomer,sve radi super!e onda ga je majstor uzeo da provoza i kaze da stvarno slabo vuce,da je suvise trom i da mu sigurno nesto fali!on sumnja da nije do filtera goriva (promenjen pre 16000 km) ili turbina,mada se ona cuje kako radi!
                kasnije sam u raspravi sa nekim ljudima cuo da nije mozda do zupcastog,kazu da slabo vuce ako nije dobro uzubljen!
                sad sam stvarno zbunjen,a auto se uz brdo prakticno jedva vuce,i to u 2. brzini sa punim gasom!!!
                Poseti nekoga ko se razume u CR dizele,ako se ne varam u kragujevcu je jedan od jacih Bosch servisa u zemlji.A to sto ne prijavljuje gresku i sto u ovlascenom nisu nasli kvar nemoj da te nervira ,to je postalo skoro normalno
                Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• MN026
                  CBC Senator XXL
                  • 18.01.2009
                  • 348
                  • SMEDEREVO

mora da jedovod goriva-posto taj CR nema lift pumpu mora da velika kolicina goriva svojim pritiskom gura nesto u rezervoaru i blokira protok goriva.ili skidaj plovak ako moze ili ceo rezervoar ako nemas srece

Comment

Working...
                  X