Problem je u tome sto kada ga vozim sa malo goriva u rezervoaru on vuce i ide kako treba,ali cim ga tankiram do cepa on se ulenji i mnogo tesko poteze po gasu! I tako sve do 2100 obrtaja kada se pali turbina i onda opet poteze!Mislio sam da je protokomer,ali tek sad ne znam sta je u pitanju! Napominjem da bord ne prijavljuje ni kakvu gresku!
Problem sa 1.4 HDI 307 i gorivom
Collapse
X
-
Re: Problem sa 1.4 HDI 307 i gorivom
Bio sam juce u ovlascenom Peugeot servisu.spojili su me na komp i tamo kaze da je sve ok! dizne,pumpe,protokomer,sve radi super!e onda ga je majstor uzeo da provoza i kaze da stvarno slabo vuce,da je suvise trom i da mu sigurno nesto fali!on sumnja da nije do filtera goriva (promenjen pre 16000 km) ili turbina,mada se ona cuje kako radi!
kasnije sam u raspravi sa nekim ljudima cuo da nije mozda do zupcastog,kazu da slabo vuce ako nije dobro uzubljen!
sad sam stvarno zbunjen,a auto se uz brdo prakticno jedva vuce,i to u 2. brzini sa punim gasom!!!
Comment
-
-
Originally posted by dachakgBio sam juce u ovlascenom Peugeot servisu.spojili su me na komp i tamo kaze da je sve ok! dizne,pumpe,protokomer,sve radi super!e onda ga je majstor uzeo da provoza i kaze da stvarno slabo vuce,da je suvise trom i da mu sigurno nesto fali!on sumnja da nije do filtera goriva (promenjen pre 16000 km) ili turbina,mada se ona cuje kako radi!
kasnije sam u raspravi sa nekim ljudima cuo da nije mozda do zupcastog,kazu da slabo vuce ako nije dobro uzubljen!
sad sam stvarno zbunjen,a auto se uz brdo prakticno jedva vuce,i to u 2. brzini sa punim gasom!!!Poslednji nek ugasi svetlo
Comment
-
-
mora da jedovod goriva-posto taj CR nema lift pumpu mora da velika kolicina goriva svojim pritiskom gura nesto u rezervoaru i blokira protok goriva.ili skidaj plovak ako moze ili ceo rezervoar ako nemas srece
Comment
-
Comment