Zdravo svima...imam alfu 156 sa 2.4JTD mottorm od 136ks...auto vozim vec 2ipo godine i nikako ne mogu a da ne mislim da nesto nije kako treba...ocemu se radi, pa imam osjecaj da strasno lose povlaci iz nizih obrtaja...na poslu imam pezoa koliko volja..sa 1.4, 1,6 i 2.0 HDI motorima i svi bolje povuku od moje alfe...brat mi vozi golfa 5 2.0TDI 140ks i on neuporedivo bolje krece i dosta je startniji...ova moja djeluej strasno lijeno...opet kad predje 2-2ipo hiljade rpm potpuno druga prica ali a startu prava baba
isto tako u nekim slucajevima kad upalim klimu i prvom jedva uspijem da krenem...jednostavno kao da vucem zgradu za sobom 
da li mi neko moze reci nesto vise...da li je to karakteristika ovih motora??? jer ako cemo pravo ovo sam primjetio samo kod ovog motra koji bi opet rreba da nema problema narocito sa klimom...

da li mi neko moze reci nesto vise...da li je to karakteristika ovih motora??? jer ako cemo pravo ovo sam primjetio samo kod ovog motra koji bi opet rreba da nema problema narocito sa klimom...
Comment