Zafira 2.2 dti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sukabb
    CBC Član
    • 27.05.2009
    • 43
    • Bajina Basta

Re: Zafira 2.2 dti

Ljudi ,ima li ko kakav komentar na ove slike?

Comment

• TECA
      CBC Senator XXL
      • 14.10.2007
      • 2355
      • Oz

Na punjenju od 2.5 bara ima knedlu,oseca se rasterecenje jer pada na 1.8 bara,
      Ajde ja da kazem nesto...Normalno je da na punom gasu izgura 2.5bara ali mora posle sekund dva da vrati na 2.1.Ali na 1.8,ukazuje da nesto nije u redu sto ti osecas kao knedlu.

a na punjenju od 2.8 do 3 knedle nema,a dijagram pokazuje da ima vrlo malo rasterecenje.Ja stvarno vise nemam pojma sta da radim.Eto ako neko ima nesto pametno da mi kaze bicu zahvalan. .
      Koji crni 3bara???Da li je neko kontrolisao pneumatski ventil na samoj turbini...ume i on da glavi

Comment

• sukabb
        CBC Član
        • 27.05.2009
        • 43
        • Bajina Basta

Pa ja upravo i pitam zasto je toliko rasterecenje,jer sam promenio ventile i ista stvar je u pitanju.A ako ne verujete,prilikom nekih isprobavanja kada smo stavljali bukvalno slavinu na ventil,cisto od muke da vidimo sta i kako,pritisak se povecavao i na 3,1 bara,knedla tad nije postojala,ali je i tu nastajao problem jer i pri tolikom punjenju auto nije ulazio u safe mode!E sad ja vise nisam pametan i neznam sta da radim ,jos to nije reseno!

Comment

• sukabb
          CBC Član
          • 27.05.2009
          • 43
          • Bajina Basta

Zaboravih reci da smo slavinu stavili da bi probali da smanjimo rasterecenje turbine!

Comment

• TECA
            CBC Senator XXL
            • 14.10.2007
            • 2355
            • Oz

....ma ,zaboravi,nisam lepo ispratio temu...

Comment

Working...
            X