...verovatni uzrok problema je vučenje falš vazduha preko prelivnih creva ili semeringa na diznama...
To su kao sto dieselman rece najverovatniji uzroci problema.
E sad koliko sam ja kao obavesten i u samoj VP44-ci postoji neki nepovratni ventil koji hoce da ode. Naravno kao sto neko rece da naknadna ugradnja dodatnog kod filtera za gorivo moze samo da pomogne. Kuciste filtera za gorivo ne znam kako moze da ode osim ako nije fizicki osteceno.
EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
Ma ja sam zamijenio i gumice na diznama, radi par dana u redu i onda nula, preljevna crijeva 2x opet radio tjedan dana i jutros opet ništa, sipao gorivo u filter, odzračivao na cijevima, ništa, samo sam si istrošio akumulator. Ne pokazuje mi nikakkve greške na tachu-2, kaže mi majstor da pumpa ne bi trebala da bude, ali još je samo ona ostala za zamijeniti, i što netko negdje reče- kasetofon . Ono što meni nije jasno je kada upali, onda radi normalno, bez cukanja trzanja i sl.
evo ovako, dosadilo mi bilo već svako se jutro buditi sa strahom hoće li upaliti - neće li upaliti. Rakao sam majstoru da mi skine pumpu,posudio od brata auto otišao u samobor kod purića po drugu - repariranu i sad nemam više problema. dakle problem je bio u pumpi jer ona nije održavala pritisak goriva pa mi se gorivo stalno vračalo u rezervoar.
Comment