Ako neko zna, ili ima ličnog iskustva, zanima me kako se pokazao dizel motor u "Land Roverima" od 99.god., kada ih je kupio "BMW", tačnije radi se o motoru sa oznakom na karoseriji "TD 5", a ugradjivao se u "Diskaverije" i "Difendere". Konkretno znam, da je do tada njihov klasičan "Englez" sa 4 cilindra TDi bio super u eksploataciji, sa malom potrošnjom, i velikim brojem predjenih km., i naravno sa vrlo malo elektronike, tačnije, koliko je neophodno.
Pokušavam na stranim forumima ukapirati, ili dokučiti što bliže istini, ali sve je ipak to iz ugla (u odnosu na nas), razmaženih vozača, kojima su dostupne sve moguće garancije, servisi, proverena ulja i goriva, itd...
Inače sam veliki "fan" ozbiljnih,jednostavnih i iskoristivih terenaca, pa me izmedju ostalog, kopka i to pitanje.
Nadam se da ne gnjavim, veliki pozdrav.
Pokušavam na stranim forumima ukapirati, ili dokučiti što bliže istini, ali sve je ipak to iz ugla (u odnosu na nas), razmaženih vozača, kojima su dostupne sve moguće garancije, servisi, proverena ulja i goriva, itd...
Inače sam veliki "fan" ozbiljnih,jednostavnih i iskoristivih terenaca, pa me izmedju ostalog, kopka i to pitanje.
Nadam se da ne gnjavim, veliki pozdrav.
Comment