Imam jedan zanimljiv problem,koji me zeza već nekoliko dana,naime reč je o 807 2.0 hdi 8v RHW ,problem je u tome što izbacuje grešku da je različit pritisak u usisnoj grani od zadatog ,odnosno u parametrima kao i da ga nema P0235.Druga greška je PO11O7 elektro ventil vakuuma 'swirl' koji komanduje leptirima u duploj usisnoj grani.Naravno sva creva proverena ,davač pritiska vazduha zamenjen ,elektro ventili zamenjeni instalacija proverena.Kompjuter proveren.Auto pali normalno ,ali obrtaje diže samo do 3ooo obr/min,posle 15 min rada sam se ugasi,pa je potrebno resetovanje ključem i čekanje od 20 min da bi ponovo upalio, i čim se krene iz mirovonja odmah se gasi. POZDRAV
807 problem sa pritiskom u usisu
Collapse
X
-
Comment
-
-
Re: 807 problem sa pritiskom u usisu
Ma daj čoveče, to poređenje je kao kada bi rekao da kada čovek padne na pod ima infarkt.
Penjenje obrtaja do 3k obrtaja može da bude i neka vrsta limp moda, npr., koji je uzrokovan sijasetom drugih faktora!Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Kada se broj obrtaja ne penje vise od 3000 obrtaja , u 90 % slucajeva je bio zapusen fap filter. Prvi put cujem da se neko pobunio i da iskljucuje takvu mogucnost.
Comment
-
-
Niko nije iskljucio tu mogucnost, ali meni nije jasno kako je na osnovu opisa problema koji ostavlja prostora za milion razlicitih dijagnoza, decidno receno da je FAP filter u pitanju. Mozda jeste, mozda je nesto drugo, za sada nema dovoljno podataka da se tvrdi nista od toga.
Auto ne pali. Razlog moze biti sve od praznog rezervoara do toga da uopste nisi okrenuo kljuc.
Comment
-
-
Originally posted by miflaaafap filter.potrebno ciscenje i dolivanje aditiva.Originally posted by miflaaaKada se broj obrtaja ne penje vise od 3000 obrtaja , u 90 % slucajeva je bio zapusen fap filter. Prvi put cujem da se neko pobunio i da iskljucuje takvu mogucnost.Poslednji nek ugasi svetlo
Comment
-
-
Originally posted by TECASvejedno,ima verovatno obican katalizator.
Comment
-
Comment